Are you a spammer

Please note, that the first 3 posts you make, will need to be approved by a forum Administrator or Moderator before they are publicly viewable.
Each application to join this forum is checked at the Stop Forum Spam website. If the email or IP address appears there when checked, you will not be allowed to join this forum.
If you get past this check and post spam on this forum, your posts will be immediately deleted and your account inactivated.You will then be banned and your IP will be submitted to your ISP, notifying them of your spamming. So your spam links will only be seen for an hour or two at most. In other words, don't waste your time and ours.

This forum is for the use and enjoyment of the members and visitors looking to learn about and share information regarding the topics listed. It is not a free-for-all advertising venue. Your time would be better spent pursuing legitimate avenues of promoting your websites.

Installation ?

Help & support for Ultimate Edition 4.0


Installation ?

Postby Acaster » Wed Apr 23, 2014 12:07 am

Was going to put this in the rants and raves column but a 4.0 discussion section just appeared.
The first installation left me with a text log on and no gui. The second stopped in the middle showing Retrieving file 151 of 155 for half an hour before I gave up.
4.1 can only be an improvement
Change ain't what it used to be

Ultimate Edition 3.0, 3.5, 3.5.1, 3.6, 3.8, 3.9, 4.2b & bgl
i5-760 @ 2.8 GHz cpu
MSI MS 7613 MainBoard
16 GigaBytes RAM
Hitachi 1 TB & Western Digitial 1 TB HDs
Radeon HD 5570
Acaster
U.E. Graduate
U.E. Graduate
 
Posts: 53
Joined: Tue Jul 24, 2012 11:43 pm
Operating System: Ultimate Edition 3.1 64 BIT



Re: Installation ?

Postby Acaster » Sun Apr 27, 2014 4:24 am

It's supposed to run from a hard disk and it won't. I cannot believe this was ever tested. Didn't anyone notice the 3.6 logo on the installation screen?

So far it isn'r worth the price of the disk it was burned on
Change ain't what it used to be

Ultimate Edition 3.0, 3.5, 3.5.1, 3.6, 3.8, 3.9, 4.2b & bgl
i5-760 @ 2.8 GHz cpu
MSI MS 7613 MainBoard
16 GigaBytes RAM
Hitachi 1 TB & Western Digitial 1 TB HDs
Radeon HD 5570
Acaster
U.E. Graduate
U.E. Graduate
 
Posts: 53
Joined: Tue Jul 24, 2012 11:43 pm
Operating System: Ultimate Edition 3.1 64 BIT



Re: Installation ?

Postby TheeMahn » Sun Apr 27, 2014 4:07 pm

I just wanted to get the release behind me, I run Ultimate Edition 4.0 at home and works nearly flawlessly. I'm sorry for the issues that plauge you. I would not get too excited about Ultimate Edition 4.1 either. My main and major focus lies in the release of Ultimate Edition 4.2 and Ultimate Edition 4.3. I highly suggest waiting on the release of Ultimate Edition 4.2 or Ultimate Edition 4.3 if you are a KDE man both will be Long Term Supported (LTS) releases. Of course there is nothing wrong with running any of the releases live. I have condenplated on just working with LTS's The release cycle Ubuntu has selected is something to be desired to put things litely. I have alot of projects going on simotaneously, when tmosb hits the net you can build your own Ultimate Edition 4.0. I'm beting better then I did and I am not a betting man. ;)

Here's a tidbit piece of information for you. Open the terminal in Ultimate Edition 4.0 and type tmosb. It is older then I currently possess. Consider this post an Easter Egg from TheeMahn, most people will never know it is there ;)

Unless you are comfortable re-installing the Operating System, I suggest not using it at this point. It was put there for the brave testers. I love tools under the hood.
Home of Ultimate Edition. Got a question? Please review the F.A.Q. Browse the How to section.

Main O/S: Builder of O/S Guess.
Mainboard: ASUS Hero VI (AM4)
CPU: AMD 1700X water cooled (Deepcool Captain Genome Cooling tower)
Ram: 16 GB GSkill Trident RGB Series Dual Channel DDR4 3200
Video: MSI RX470 8GB Gaming card.
Hard Disks: MASSIVE on the network.(10 Gigabit, 48 port, multiple servers)
Monitors: 4K Samsung 28", HannsG HH281, Various others
750 Watt modular PSU (Rosswell)
1100 Watt Amp & 4 X 600 Watt speakers

Servers in the basement.
User avatar
TheeMahn
Site Admin
 
Posts: 4200
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:02 am
Location: U.S.A.
Age: 48
Operating System: Ultimate Edition Developer



Re: Installation ?

Postby Reticent » Mon Apr 28, 2014 12:04 am

Acaster wrote:... So far it isn't worth the price of the disk it was burned on
People still burn plastic discs? :shock: Really?
(forum's Glass style helped readability during dark-shift - wish I remembered how to set it!)
User avatar
Reticent
U.E. Newbie
U.E. Newbie
 
Posts: 24
Joined: Fri Jan 20, 2012 3:41 am
Operating System: Other O/S



Re: Installation ?

Postby Acaster » Mon Apr 28, 2014 4:03 am

Reticent wrote:People still burn plastic discs? :shock: Really?


Grow up
Change ain't what it used to be

Ultimate Edition 3.0, 3.5, 3.5.1, 3.6, 3.8, 3.9, 4.2b & bgl
i5-760 @ 2.8 GHz cpu
MSI MS 7613 MainBoard
16 GigaBytes RAM
Hitachi 1 TB & Western Digitial 1 TB HDs
Radeon HD 5570
Acaster
U.E. Graduate
U.E. Graduate
 
Posts: 53
Joined: Tue Jul 24, 2012 11:43 pm
Operating System: Ultimate Edition 3.1 64 BIT



Re: Installation ?

Postby nascar64 » Tue Apr 29, 2014 7:16 am

i too can not install Ultimate editon on a usb ,i try a few diiferent way ,Unetboothin,usb writer and remastersys and tell you in my case none work for installing Ultimate Edition i had to make a Dvd disk then it was okay and i use usb to install most other Linux .that's how i install linux all the time so we have all diiferent system and some work ,some don't ,i make my own system all the time and of my grand kids too and was not able to install many Ultimate edition from 3.6 to 4,1 then 4.2 work good so who can tell .Ray
I7-2600k at 4200 I3-3300at 3.3gig
Asrock Z77 extreme4 MSI Z77A-gd65
Gskill 4x4-16 gig gskill 2x4-8 gig
Radeon 6850 HD overclock too nvidia gforce 520
750 w -tr2 bronze psu 650 psu
1= 128gig ssd with windows7 1=128gig ssd with windows8.1
1terabyte with LMDE debian UPC7 1 500gig witk Debian kweezx 7.2-osa4linux 13.10= fedora 21 beta= Pinguy 13.04
1-500gig seagate - 1free Agent usb
nascar64
U.E. Newbie
U.E. Newbie
 
Posts: 22
Joined: Sun Feb 05, 2012 9:44 am
Location: Ma,USA
Age: 72
Operating System: Ultimate Edition 3.5 64 BIT



Re: Installation ?

Postby Acaster » Wed Apr 30, 2014 5:36 am

Xxjoker21xX wrote:I just tryed to run tmosb and it said it was an invalid command... :cry:


Me too. Files search didn turn it up either.

Iĺl just pace back and forth here in front of my PC anxiously awaiting 4.2 the beta of which is awesome. Got it on All my machines.
Change ain't what it used to be

Ultimate Edition 3.0, 3.5, 3.5.1, 3.6, 3.8, 3.9, 4.2b & bgl
i5-760 @ 2.8 GHz cpu
MSI MS 7613 MainBoard
16 GigaBytes RAM
Hitachi 1 TB & Western Digitial 1 TB HDs
Radeon HD 5570
Acaster
U.E. Graduate
U.E. Graduate
 
Posts: 53
Joined: Tue Jul 24, 2012 11:43 pm
Operating System: Ultimate Edition 3.1 64 BIT



Re: Installation ?

Postby Bobd-Linux-noobie » Wed Apr 30, 2014 9:29 pm

I am also having issues with install Ultimate Edition 4.0 32 bit. I have tried both DVD install as well as usb. The Live portion how ever work fawlessly. But i I got to install I get apt-get fail to get information from cd error then installation aborts. I am Just wordering if there is something happing when I down load it. I checked the md5sums and they check out compleatly.
System Details:
CPU: AMD Athlon(TheeMahn) II X2 245 Processor
Motherboard: Biostar A780L3G
Chipset: AMD 760G / SB710
Lan: Realtek RTL8111DL - 10/100/1000 Controller
Audio: Realtek ALC662 6-Channel HD Audio
Memory: DDR3 4GB
Bobd-Linux-noobie
U.E. Newbie
U.E. Newbie
 
Posts: 8
Joined: Wed Mar 26, 2014 3:52 pm
Age: 48
Operating System: Other O/S


Return to Ultimate Edition 4.0

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests