Are you a spammer

Please note, that the first 3 posts you make, will need to be approved by a forum Administrator or Moderator before they are publicly viewable.
Each application to join this forum is checked at the Stop Forum Spam website. If the email or IP address appears there when checked, you will not be allowed to join this forum.
If you get past this check and post spam on this forum, your posts will be immediately deleted and your account inactivated.You will then be banned and your IP will be submitted to your ISP, notifying them of your spamming. So your spam links will only be seen for an hour or two at most. In other words, don't waste your time and ours.

This forum is for the use and enjoyment of the members and visitors looking to learn about and share information regarding the topics listed. It is not a free-for-all advertising venue. Your time would be better spent pursuing legitimate avenues of promoting your websites.

Activateing cube desktop in Ultimate Edition 5.0

I know it is an alpha... Help and support for Ultimate Edition 5.0


Re: Activateing cube desktop in Ultimate Edition 5.0

Postby chris47 » Wed Jul 06, 2016 8:56 pm

I found most of the extras in compiz do not even work in 5.0
MB-ASUS Sabertooth FX 990 Rev 2.0
CPU- AMD FX 6200 X6 3.8Ghz Black Edition
RAM- 8Gig 2x4 Corsair XMS 3 1600 C9
Video-ASUS Nvidia GTX 550ti Fermi
HD Segate 2T 7400RPm
HD- WD Raptor 10,000 RPm 150Gig
Monitor-Asus 23.6
PSU- Antec Earth Watts 650
chris47
U.E. College Professor
U.E. College Professor
 
Posts: 215
Joined: Thu Sep 06, 2012 8:30 pm
Location: Texas USA
Age: 54
Operating System: Ultimate Edition 3.3 64 BIT



Re: Activateing cube desktop in Ultimate Edition 5.0

Postby nascar64 » Thu Jul 07, 2016 3:15 pm

well it work;s on my set-up(COMPIZ --REPLACE) but it take about a fews minute to settle.what i mean by that is seem every thing is frozen but it's not the mouse move but can not click on any thing because it does not work but after a few minutes of settle am back with cube and whobly windows working so unusual but it work.s.
I7-2600k at 4200 I3-3300at 3.3gig
Asrock Z77 extreme4 MSI Z77A-gd65
Gskill 4x4-16 gig gskill 2x4-8 gig
Radeon 6850 HD overclock too nvidia gforce 520
750 w -tr2 bronze psu 650 psu
1= 128gig ssd with windows7 1=128gig ssd with windows8.1
1terabyte with LMDE debian UPC7 1 500gig witk Debian kweezx 7.2-osa4linux 13.10= fedora 21 beta= Pinguy 13.04
1-500gig seagate - 1free Agent usb
nascar64
U.E. Newbie
U.E. Newbie
 
Posts: 22
Joined: Sun Feb 05, 2012 9:44 am
Location: Ma,USA
Age: 72
Operating System: Ultimate Edition 3.5 64 BIT


Return to Ultimate Edition 5.0

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests