Are you a spammer

Please note, that the first 3 posts you make, will need to be approved by a forum Administrator or Moderator before they are publicly viewable.
Each application to join this forum is checked at the Stop Forum Spam website. If the email or IP address appears there when checked, you will not be allowed to join this forum.
If you get past this check and post spam on this forum, your posts will be immediately deleted and your account inactivated.You will then be banned and your IP will be submitted to your ISP, notifying them of your spamming. So your spam links will only be seen for an hour or two at most. In other words, don't waste your time and ours.

This forum is for the use and enjoyment of the members and visitors looking to learn about and share information regarding the topics listed. It is not a free-for-all advertising venue. Your time would be better spent pursuing legitimate avenues of promoting your websites.

Loaded-OS 4.4x64

Help and support for Ultimate Edition 4.4


Re: Loaded-OS 4.4x64

Postby billhedrick » Mon Mar 23, 2015 8:45 pm

would love to try it! may I download it?
Image
User avatar
billhedrick
Site Admin
 
Posts: 1244
Joined: Tue Jun 16, 2009 4:15 pm
Location: Saint Paul, MN. USA
Age: 66
Operating System: Ultimate Edition 3.2 32 BIT



Re: Loaded-OS 4.4x64

Postby chris47 » Mon Mar 23, 2015 10:24 pm

I tried again to make 4.4 after not building for a few months, and it failed... O well keep on trying as they say.. :mrgreen:
MB-ASUS Sabertooth FX 990 Rev 2.0
CPU- AMD FX 6200 X6 3.8Ghz Black Edition
RAM- 8Gig 2x4 Corsair XMS 3 1600 C9
Video-ASUS Nvidia GTX 550ti Fermi
HD Segate 2T 7400RPm
HD- WD Raptor 10,000 RPm 150Gig
Monitor-Asus 23.6
PSU- Antec Earth Watts 650
chris47
U.E. College Professor
U.E. College Professor
 
Posts: 215
Joined: Thu Sep 06, 2012 8:30 pm
Location: Texas USA
Age: 53
Operating System: Ultimate Edition 3.3 64 BIT



Re: Loaded-OS 4.4x64

Postby chris47 » Tue Mar 24, 2015 10:10 pm

Xxjoker21xX wrote:
chris47 wrote:I tried again to make 4.4 after not building for a few months, and it failed... O well keep on trying as they say.. :mrgreen:


I have it on my os-loaded.com site feel free to try it out im on it now installed <BREW> :downthere

Write now its best not to build he is still redoing builder..... the 4.3x64 and 4.4x64 are both multi de on my site


Thanks joker, I will right after I rebuild my 4.3 gamers minus the KDE :mrgreen:
MB-ASUS Sabertooth FX 990 Rev 2.0
CPU- AMD FX 6200 X6 3.8Ghz Black Edition
RAM- 8Gig 2x4 Corsair XMS 3 1600 C9
Video-ASUS Nvidia GTX 550ti Fermi
HD Segate 2T 7400RPm
HD- WD Raptor 10,000 RPm 150Gig
Monitor-Asus 23.6
PSU- Antec Earth Watts 650
chris47
U.E. College Professor
U.E. College Professor
 
Posts: 215
Joined: Thu Sep 06, 2012 8:30 pm
Location: Texas USA
Age: 53
Operating System: Ultimate Edition 3.3 64 BIT



Re: Loaded-OS 4.4x64

Postby chris47 » Wed Mar 25, 2015 2:10 pm

Xxjoker21xX wrote:
chris47 wrote:I tried again to make 4.4 after not building for a few months, and it failed... O well keep on trying as they say.. :mrgreen:


I have it on my os-loaded.com site feel free to try it out im on it now installed <BREW> :downthere

Write now its best not to build he is still redoing builder..... the 4.3x64 and 4.4x64 are both multi de on my site


Ok so I assume that is for all builds,, So ignore my recent fail in the 4.3 thread..... Downloading your now.. Thanks again :mrgreen:
MB-ASUS Sabertooth FX 990 Rev 2.0
CPU- AMD FX 6200 X6 3.8Ghz Black Edition
RAM- 8Gig 2x4 Corsair XMS 3 1600 C9
Video-ASUS Nvidia GTX 550ti Fermi
HD Segate 2T 7400RPm
HD- WD Raptor 10,000 RPm 150Gig
Monitor-Asus 23.6
PSU- Antec Earth Watts 650
chris47
U.E. College Professor
U.E. College Professor
 
Posts: 215
Joined: Thu Sep 06, 2012 8:30 pm
Location: Texas USA
Age: 53
Operating System: Ultimate Edition 3.3 64 BIT



Re: Loaded-OS 4.4x64

Postby kraziekoi » Thu Apr 02, 2015 11:23 am

Love 4.4x64!! Runs great on flash drive and has tons of bells and whistles. But there seems to be NO "install" applet??? At least I can't find one. Bottom line I want to install to hard drive but can't. Am I missing something?
kraziekoi
U.E. Newbie
U.E. Newbie
 
Posts: 9
Joined: Sat Nov 02, 2013 12:27 pm
Age: 75
Operating System: Ultimate Edition 3.5 64 BIT



Re: Loaded-OS 4.4x64

Postby chet » Thu May 28, 2015 1:56 am

Hi Xxjoker21xX.

This is my first post on the forum.

I installed your Loaded-OS 4.4x64 today. It took several tries before it would install properly.

I tried both with USB stick and a DVD. The checksums matched all right. I got the live version to boot up on both, but the Ultimate Edition Installation shortcut wouldn't load on the desktop so I couldn't start the installation process. After numerous tries, I was about to give up but I finally tried logging in with a different DE (KDE) and low and behold, there was the installation shortcut on the desktop!

The installation was very slow with the DVD compared to most distro's I've run. It took about 2 hours to install everything, not counting the updates after the first bootup.

I have to tell you that I'm sure glad I stuck it out. Your distro really rocks! I'm still exploring all the software and tweaks (that could take a couple of weeks :D ), but so far, everything runs really smooth. I really like your setup. Ultimate Edition just gets better and better.

I have one issue that maybe you can help me with. Each time I boot up I get an error that says something to the effect that the "Mixer Applet Factory" is broken. Can you can tell what exactly that is. I'll try to uninstall and reinstall from the command line if I could find out what the name of the program is. Maybe that will fix it.

Thank you, you did a great job with an already great distro.

P.S. I used that link you posted here on the forum to download your distro, as I believe your website is down at the moment.
chet
U.E. Newbie
U.E. Newbie
 
Posts: 1
Joined: Thu Dec 11, 2014 10:46 pm
Operating System: Other O/S


Return to Ultimate Edition 4.4

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron