5.0 lite Sambe GUI

I know it is an alpha... Help and support for Ultimate Edition 5.0


5.0 lite Sambe GUI

Postby JohnTN » Mon Jul 18, 2016 10:45 pm

Anyone else having a problem opening the Samba GUI or am i just missing something simple?

It takes the passwd and then just disappears.
JohnTN
U.E. Knowledgable
U.E. Knowledgable
 
Posts: 41
Joined: Thu Mar 11, 2010 11:10 am
Operating System: Ultimate Edition 3.2 64 BIT



Re: 5.0 lite Sambe GUI

Postby modal1 » Sat Aug 27, 2016 3:55 pm

just run the following command:

Code: Select all
sudo touch /etc/libuser.conf


Seems the package maintainers neglected to add this file.
ASUS Sabertooth X58 Rev. 1
Intel i7 960 @ 3.20Ghz Bloomfield
Corsair Vengeance 12Gb (3x 4Gb) XMP DDR3 1600
nVidia GeForce GTX 560
SAMSUNG SSD 830
Ultimate Edition 5.0 LTS x64
modal1
U.E. Newbie
U.E. Newbie
 
Posts: 5
Joined: Wed Dec 21, 2011 9:52 pm
Operating System: Ultimate Edition Beta Tester



Re: 5.0 lite Sambe GUI

Postby swarfendor437 » Tue Oct 04, 2016 3:24 pm

There has also been a bug about this reported elsewhere:

https://ubuntu-mate.community/t/samba-n ... 16-04/5812
http://www.ultimateeditionoz.com (coolest site on the planet ... after this one!)
http://www.zorin-os.com (my other OS)
http://trisquel.info
http://www.jamendo.com (for Creative Commons Licensed Music - legal and free to download - largest in the world)
User avatar
swarfendor437
U.E. Knowledgable
U.E. Knowledgable
 
Posts: 33
Joined: Wed May 07, 2008 5:58 pm
Location: UK
Operating System: Other Linux


Return to Ultimate Edition 5.0

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron