[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4758: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4759: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4760: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
View topic - Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday - Ultimate Edition 2.1
Are you a spammer

Please note, that the first 3 posts you make, will need to be approved by a forum Administrator or Moderator before they are publicly viewable.
Each application to join this forum is checked at the Stop Forum Spam website. If the email or IP address appears there when checked, you will not be allowed to join this forum.
If you get past this check and post spam on this forum, your posts will be immediately deleted and your account inactivated.You will then be banned and your IP will be submitted to your ISP, notifying them of your spamming. So your spam links will only be seen for an hour or two at most. In other words, don't waste your time and ours.

This forum is for the use and enjoyment of the members and visitors looking to learn about and share information regarding the topics listed. It is not a free-for-all advertising venue. Your time would be better spent pursuing legitimate avenues of promoting your websites.

Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday

Help & support for Ultimate Edition 2.1


Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday

Postby dathem » Wed Jun 10, 2009 1:18 pm

Hello,

I am unable to view the forum using Firefox 3.0.10, this started yesterday. I don't remember changing anything within Firefox pref or addons. I am using the Adblock ext.
Sometimes I can get to the index but all the topics are completely coverd with generic folder icons. If I try to click on one of the topics I get an error message that says "The connection to the server was rest while the page was loading. The network link was interrupted while negotiating a connection. Please try again. I keep trying and hit the reload but never get to the topic. I tried all day yesterday, never able to get to a topic from the index page. I had a bookmark for an older forum answer and can get through that way but I am unable to click a link on that page. So I am unable to go anywhere else even with this back door approach. I was unable to send a PM from that page as well.

This problem appears on 4 different computers using Ultimate Edition 2.1 Jaunty and Windows versions of Firefox 3.0.10. I am using Internet Explorer 64 bit version on a windows machine. Several of these computers are using the Program as it was downloaded, no addons, or ext. I can't be the only person having this problem.
1)HPE-500F a 6 core @ 2.70 Ghz, with 8 gigs of Ram and a 1.5 T HD
the graphics card is an AMD Radeon HD 6450 with 512 MB DDR3 Ultimate Edition 3.2, Windows 7
2) HP Pav Elite m9040n Core2 quad 4gig ram Nvidia Geforce 8400, 640 g hd Win.7, UBUNTU 10.10
3) Gateway FX4710-UB0031 Core 2 quad 6 g ram Nvidia 8600gt-1gigddr3, 640g hd & Windows 7, & PCT Destined
Registered Linux User 533601
User avatar
dathem
U.E. Master
U.E. Master
 
Posts: 734
Joined: Fri Mar 13, 2009 11:23 am
Location: Pennsylvania, USA
Age: 66
Operating System: Ultimate Edition 2.7 32 BIT



Re: Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday

Postby stanca » Wed Jun 10, 2009 1:39 pm

I use flashblock,it's much better.I guess you have to look in the adblock's settings/preferences.
Intel H61 ASrock H61M-VS Motherboard,
Cpu Intel Ci3 13-2100 3.10Ghz 64bit 3MB Box,
RAM 4GB DDR3 1333MHz Elixir,
Palit Nvidia Geforce 210 1GB DDR3 PCI-E.
Dual-boot Ultimate Edition 3.4 x86_64/Windows 8 x64.
.
"This is Linux land!In silent nights you can hear Windows machines rebooting!..."
http://www.youtube.com/user/laur1969 http://stanca-ultimateeditionromania.blogspot.com/#

Image

Image
Image
User avatar
stanca
U.E. God
U.E. God
 
Posts: 1613
Joined: Sun Nov 02, 2008 11:48 am
Location: Bucharest,Romania,EU,44'25"N,26'07"E.
Age: 51
Operating System: Ultimate Edition Beta Tester



Re: Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday

Postby dathem » Wed Jun 10, 2009 1:59 pm

Hello, You didn't see that I tried using 4 different computers but only the one computer had Firefox with the addon Adblock installed. So, it is't that, I think it is the version of Firefox more likey as it was just updated.
1)HPE-500F a 6 core @ 2.70 Ghz, with 8 gigs of Ram and a 1.5 T HD
the graphics card is an AMD Radeon HD 6450 with 512 MB DDR3 Ultimate Edition 3.2, Windows 7
2) HP Pav Elite m9040n Core2 quad 4gig ram Nvidia Geforce 8400, 640 g hd Win.7, UBUNTU 10.10
3) Gateway FX4710-UB0031 Core 2 quad 6 g ram Nvidia 8600gt-1gigddr3, 640g hd & Windows 7, & PCT Destined
Registered Linux User 533601
User avatar
dathem
U.E. Master
U.E. Master
 
Posts: 734
Joined: Fri Mar 13, 2009 11:23 am
Location: Pennsylvania, USA
Age: 66
Operating System: Ultimate Edition 2.7 32 BIT



Re: Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday

Postby stanca » Wed Jun 10, 2009 2:11 pm

Oh yes,the usual latest firefox's crashes.That's why I have opera too as an alternative.With fasterfox and flashblock I reduced very much from daily crashes in firefox.Iceweasel(firefox developped by Debian) seems to be much more stable.
Intel H61 ASrock H61M-VS Motherboard,
Cpu Intel Ci3 13-2100 3.10Ghz 64bit 3MB Box,
RAM 4GB DDR3 1333MHz Elixir,
Palit Nvidia Geforce 210 1GB DDR3 PCI-E.
Dual-boot Ultimate Edition 3.4 x86_64/Windows 8 x64.
.
"This is Linux land!In silent nights you can hear Windows machines rebooting!..."
http://www.youtube.com/user/laur1969 http://stanca-ultimateeditionromania.blogspot.com/#

Image

Image
Image
User avatar
stanca
U.E. God
U.E. God
 
Posts: 1613
Joined: Sun Nov 02, 2008 11:48 am
Location: Bucharest,Romania,EU,44'25"N,26'07"E.
Age: 51
Operating System: Ultimate Edition Beta Tester



Re: Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday

Postby dathem » Wed Jun 10, 2009 3:06 pm

Hello, This is really wierd, I just downloaded OPERA and went to ultimateedition.info/ and it loaded perfectly, I clicked on the U E 2.2 Work in progress link, that loaded fine. While on that page I clicked on the Board index link and got a blank page. I just tried the process over and now the Ultimate Edition 2.2 Work in progress link gets me a blank page. What is going on? The only computer, that I am able to fully navigate the forum with is the Gateway (in my sig) using, I E 8.
1)HPE-500F a 6 core @ 2.70 Ghz, with 8 gigs of Ram and a 1.5 T HD
the graphics card is an AMD Radeon HD 6450 with 512 MB DDR3 Ultimate Edition 3.2, Windows 7
2) HP Pav Elite m9040n Core2 quad 4gig ram Nvidia Geforce 8400, 640 g hd Win.7, UBUNTU 10.10
3) Gateway FX4710-UB0031 Core 2 quad 6 g ram Nvidia 8600gt-1gigddr3, 640g hd & Windows 7, & PCT Destined
Registered Linux User 533601
User avatar
dathem
U.E. Master
U.E. Master
 
Posts: 734
Joined: Fri Mar 13, 2009 11:23 am
Location: Pennsylvania, USA
Age: 66
Operating System: Ultimate Edition 2.7 32 BIT



Re: Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday

Postby Uffe » Wed Jun 10, 2009 3:50 pm

Had some similar trouble with Firefox after the update - forumpage full of "black folders" etc.
Then later I got the same error I've got in february, with Firefox filling up the whole screen - used the fix from then

Haven't had any errors since ;)
Uffe

Ubuntu minimal w/ Mate desktop
Asrock N68-GE3 UCC - AMD X4 640 - 4 Gb Kingston ram
OCZ Vertex 4 SSD 60 Gb + 500 Gb WD sATA HD

Ultimate Edition 2.9
Asrock 2core 1333-2.66G - 2 Gb Kingston ram
750 Gb Samsung WD sATA HD
Plextor DVD-RW - Asus 24" fladskærm

If your Danish, try http://www.linux-abc.dk to share your knowledge and questions
User avatar
Uffe
Moderator
 
Posts: 458
Joined: Sun Oct 12, 2008 2:45 pm
Location: Djursland, Denmark
Age: 66
Operating System: Ultimate Edition 3.2 64 BIT



Re: Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday

Postby dathem » Thu Jun 11, 2009 2:02 pm

Hello, Thanks for trying Uffe, but that didn't work on my computers. It still doesn't explain why Opera can't navigate the forum either. I even tried the new open source Chromium Web Browser--it gives this error This webpage is not available. might be temporarily down or it may have moved permently to a new address.
1)HPE-500F a 6 core @ 2.70 Ghz, with 8 gigs of Ram and a 1.5 T HD
the graphics card is an AMD Radeon HD 6450 with 512 MB DDR3 Ultimate Edition 3.2, Windows 7
2) HP Pav Elite m9040n Core2 quad 4gig ram Nvidia Geforce 8400, 640 g hd Win.7, UBUNTU 10.10
3) Gateway FX4710-UB0031 Core 2 quad 6 g ram Nvidia 8600gt-1gigddr3, 640g hd & Windows 7, & PCT Destined
Registered Linux User 533601
User avatar
dathem
U.E. Master
U.E. Master
 
Posts: 734
Joined: Fri Mar 13, 2009 11:23 am
Location: Pennsylvania, USA
Age: 66
Operating System: Ultimate Edition 2.7 32 BIT



Re: Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday

Postby Uffe » Thu Jun 11, 2009 3:09 pm

That's kind of strange, because beside the errors I mentioned I now have no problems with this forum on my desktop using FF and cable ADSL or my net-book also with FF but 3G mobile web-connection - and even more strange you have those errors on more than one pc and several browsers :?:
Uffe

Ubuntu minimal w/ Mate desktop
Asrock N68-GE3 UCC - AMD X4 640 - 4 Gb Kingston ram
OCZ Vertex 4 SSD 60 Gb + 500 Gb WD sATA HD

Ultimate Edition 2.9
Asrock 2core 1333-2.66G - 2 Gb Kingston ram
750 Gb Samsung WD sATA HD
Plextor DVD-RW - Asus 24" fladskærm

If your Danish, try http://www.linux-abc.dk to share your knowledge and questions
User avatar
Uffe
Moderator
 
Posts: 458
Joined: Sun Oct 12, 2008 2:45 pm
Location: Djursland, Denmark
Age: 66
Operating System: Ultimate Edition 3.2 64 BIT



Re: Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday

Postby dathem » Thu Jun 11, 2009 3:22 pm

Hello, Yes, it is very strange that the only place on the web I can't navigate to is this forum, on several computer systems and several browsers. On each and every computer system and on all the browsers I can go anywhere on the web I want, except to this forum, so something on this forum has changed as well. I had to call my ISP and change the settings to a slower speed to save money. I have Wild Blue satellite internet only here, but that can't be the problem as I can go anywhere else on the web but to this forum. It is so strange that only Internet Explorer 8 on my Gateway can visit the forum, when I try Firefox on this system I can't navigate to the forum either!
1)HPE-500F a 6 core @ 2.70 Ghz, with 8 gigs of Ram and a 1.5 T HD
the graphics card is an AMD Radeon HD 6450 with 512 MB DDR3 Ultimate Edition 3.2, Windows 7
2) HP Pav Elite m9040n Core2 quad 4gig ram Nvidia Geforce 8400, 640 g hd Win.7, UBUNTU 10.10
3) Gateway FX4710-UB0031 Core 2 quad 6 g ram Nvidia 8600gt-1gigddr3, 640g hd & Windows 7, & PCT Destined
Registered Linux User 533601
User avatar
dathem
U.E. Master
U.E. Master
 
Posts: 734
Joined: Fri Mar 13, 2009 11:23 am
Location: Pennsylvania, USA
Age: 66
Operating System: Ultimate Edition 2.7 32 BIT



Re: Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday

Postby dathem » Thu Jun 11, 2009 3:44 pm

1)HPE-500F a 6 core @ 2.70 Ghz, with 8 gigs of Ram and a 1.5 T HD
the graphics card is an AMD Radeon HD 6450 with 512 MB DDR3 Ultimate Edition 3.2, Windows 7
2) HP Pav Elite m9040n Core2 quad 4gig ram Nvidia Geforce 8400, 640 g hd Win.7, UBUNTU 10.10
3) Gateway FX4710-UB0031 Core 2 quad 6 g ram Nvidia 8600gt-1gigddr3, 640g hd & Windows 7, & PCT Destined
Registered Linux User 533601
User avatar
dathem
U.E. Master
U.E. Master
 
Posts: 734
Joined: Fri Mar 13, 2009 11:23 am
Location: Pennsylvania, USA
Age: 66
Operating System: Ultimate Edition 2.7 32 BIT

Next

Return to Ultimate Edition 2.1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests