[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 488: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4758: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4759: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4760: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
View topic - Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday - Ultimate Edition 2.1
Are you a spammer

Please note, that the first 3 posts you make, will need to be approved by a forum Administrator or Moderator before they are publicly viewable.
Each application to join this forum is checked at the Stop Forum Spam website. If the email or IP address appears there when checked, you will not be allowed to join this forum.
If you get past this check and post spam on this forum, your posts will be immediately deleted and your account inactivated.You will then be banned and your IP will be submitted to your ISP, notifying them of your spamming. So your spam links will only be seen for an hour or two at most. In other words, don't waste your time and ours.

This forum is for the use and enjoyment of the members and visitors looking to learn about and share information regarding the topics listed. It is not a free-for-all advertising venue. Your time would be better spent pursuing legitimate avenues of promoting your websites.

Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday

Help & support for Ultimate Edition 2.1


Re: Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday

Postby deate » Fri Jun 12, 2009 5:30 pm

User avatar
deate
Site Admin
 
Posts: 1336
Joined: Tue Dec 18, 2007 9:54 am
Location: South Texas
Age: 71
Operating System: Ultimate Edition 3.0 Lite



Re: Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday

Postby dathem » Fri Jun 12, 2009 7:01 pm

Hello deate, Well isn't that just great! Are you sure it is Wildblue and not a Firefox problem? I can use the forum with IE 8 32 bit version on 2 computers and right now I am using Apple's Safari. Opera works every now and then but no ver of Firefox on any computer works. I just upgrade the ver 3.0.11 of Firefox on this Gateway this morning, still no joy. Last night I tried Opera on my HP, the data came in an like 78b/s took 30 min to get to the index page loaded! Needless to say I gave up using Opera!
1)HPE-500F a 6 core @ 2.70 Ghz, with 8 gigs of Ram and a 1.5 T HD
the graphics card is an AMD Radeon HD 6450 with 512 MB DDR3 Ultimate Edition 3.2, Windows 7
2) HP Pav Elite m9040n Core2 quad 4gig ram Nvidia Geforce 8400, 640 g hd Win.7, UBUNTU 10.10
3) Gateway FX4710-UB0031 Core 2 quad 6 g ram Nvidia 8600gt-1gigddr3, 640g hd & Windows 7, & PCT Destined
Registered Linux User 533601
User avatar
dathem
U.E. Master
U.E. Master
 
Posts: 734
Joined: Fri Mar 13, 2009 11:23 am
Location: Pennsylvania, USA
Age: 65
Operating System: Ultimate Edition 2.7 32 BIT



Re: Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday

Postby deate » Fri Jun 12, 2009 8:00 pm

No, I'm not 100% positive, if I could prove it, they'd have a serious problem...but this has been an ongoing problem with them from the first time I started in on this forum...like you said, this problem is only with THIS forum, no other websites or forums are effected...my problem this time didn't start till I started downloading the beta of 2.2 from our admin. section...I stopped the download when I realized how large the file was...not much downloaded, maybe 10%...then the problems started...Ok, here's the deal with IE...it's a proxy server also(if I'm not mistaken) but they caught me there also and got the same results...if you have a better explanation, I'm willing to listen??? Try this...go to Shadow Surf...type in www.forumubuntusoftware.info/ and see if your page loads instantly like it's supposed to...I've never had anyway to confirm what they're doing, but this is the only explanation I can come up with...I've also not been able to access my bandwidth totals...but in the past, after about 6 or 7 days of not downloading anything from anywhere...PRESTO...I can get back on the forum
User avatar
deate
Site Admin
 
Posts: 1336
Joined: Tue Dec 18, 2007 9:54 am
Location: South Texas
Age: 71
Operating System: Ultimate Edition 3.0 Lite



Re: Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday

Postby Cell » Fri Jun 12, 2009 8:25 pm

-------------------------------
hardware
--------------------------------
Dfi lanparty ut rdx200cf-dr
amd athlon 64 fx55 oc 2.9
2xvisiontek x1600xt gamers ed.
3 gig kingston hyperx mem
hauppauge win tv go tuner
pinnacle ultimate hd hybrid usb tuner
1 western hd 100 gig drive
1 western hd 160 gig drive
1 western hd 5 gig drive
1 usb hd 150 gig
1 usb hd 1 terabyte
--------------------
OS/Distros
--------------------
PhatDebian 1.0
StonerEdition 2.0
Ultimate Edition 2.4 Gamer Ed.
Mythbuntu 9.10
windows XP MCE remastered with Nlite
Windows 7 remastered with Vlight
----------------------------------------------------------
We are all connected;
To each other, biologically
To the earth, chemically
To the rest of the universe atomically-deGrasse Tyson
User avatar
Cell
Site Admin
 
Posts: 1817
Joined: Tue Dec 23, 2008 7:43 pm
Location: Repuplic of California,U.S.A.
Age: 46
Operating System: Ultimate Edition 1.8 Gamers



Re: Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday

Postby dathem » Fri Jun 12, 2009 8:59 pm

Hello Deate, I tried the Shadow surf using Safari and the pages loaded very quickly. Faster than with Safari by itself.
1)HPE-500F a 6 core @ 2.70 Ghz, with 8 gigs of Ram and a 1.5 T HD
the graphics card is an AMD Radeon HD 6450 with 512 MB DDR3 Ultimate Edition 3.2, Windows 7
2) HP Pav Elite m9040n Core2 quad 4gig ram Nvidia Geforce 8400, 640 g hd Win.7, UBUNTU 10.10
3) Gateway FX4710-UB0031 Core 2 quad 6 g ram Nvidia 8600gt-1gigddr3, 640g hd & Windows 7, & PCT Destined
Registered Linux User 533601
User avatar
dathem
U.E. Master
U.E. Master
 
Posts: 734
Joined: Fri Mar 13, 2009 11:23 am
Location: Pennsylvania, USA
Age: 65
Operating System: Ultimate Edition 2.7 32 BIT



Re: Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday

Postby dathem » Fri Jun 12, 2009 9:05 pm

Hello Deate, I did have the Platinum package for a about a year and twice I would get an email alert when I got to about 87% of usage. I have now dropped to the Silver or lowest package to save money, I am unemployed. Actually it seems almost as fast but I won't be able to download the 2.2 ver of Ultimate edition, either. DRATS!
1)HPE-500F a 6 core @ 2.70 Ghz, with 8 gigs of Ram and a 1.5 T HD
the graphics card is an AMD Radeon HD 6450 with 512 MB DDR3 Ultimate Edition 3.2, Windows 7
2) HP Pav Elite m9040n Core2 quad 4gig ram Nvidia Geforce 8400, 640 g hd Win.7, UBUNTU 10.10
3) Gateway FX4710-UB0031 Core 2 quad 6 g ram Nvidia 8600gt-1gigddr3, 640g hd & Windows 7, & PCT Destined
Registered Linux User 533601
User avatar
dathem
U.E. Master
U.E. Master
 
Posts: 734
Joined: Fri Mar 13, 2009 11:23 am
Location: Pennsylvania, USA
Age: 65
Operating System: Ultimate Edition 2.7 32 BIT



Re: Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday

Postby dathem » Fri Jun 12, 2009 11:35 pm

Hello Deate, I just tried using Shadow surf with Firefox browser and was able to get to this forum, was able to log in and type this responce, not as fast as with Safari but acceptable. Not sure what all this means???
1)HPE-500F a 6 core @ 2.70 Ghz, with 8 gigs of Ram and a 1.5 T HD
the graphics card is an AMD Radeon HD 6450 with 512 MB DDR3 Ultimate Edition 3.2, Windows 7
2) HP Pav Elite m9040n Core2 quad 4gig ram Nvidia Geforce 8400, 640 g hd Win.7, UBUNTU 10.10
3) Gateway FX4710-UB0031 Core 2 quad 6 g ram Nvidia 8600gt-1gigddr3, 640g hd & Windows 7, & PCT Destined
Registered Linux User 533601
User avatar
dathem
U.E. Master
U.E. Master
 
Posts: 734
Joined: Fri Mar 13, 2009 11:23 am
Location: Pennsylvania, USA
Age: 65
Operating System: Ultimate Edition 2.7 32 BIT



Re: Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday

Postby Uffe » Sat Jun 13, 2009 9:31 am

Of pure curiosity I was google'ing around and found this, maybe its part of the answer :?:
Uffe

Ubuntu minimal w/ Mate desktop
Asrock N68-GE3 UCC - AMD X4 640 - 4 Gb Kingston ram
OCZ Vertex 4 SSD 60 Gb + 500 Gb WD sATA HD

Ultimate Edition 2.9
Asrock 2core 1333-2.66G - 2 Gb Kingston ram
750 Gb Samsung WD sATA HD
Plextor DVD-RW - Asus 24" fladskærm

If your Danish, try http://www.linux-abc.dk to share your knowledge and questions
User avatar
Uffe
Moderator
 
Posts: 458
Joined: Sun Oct 12, 2008 2:45 pm
Location: Djursland, Denmark
Age: 65
Operating System: Ultimate Edition 3.2 64 BIT



Re: Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday

Postby dathem » Sun Jun 14, 2009 12:48 pm

Hello everyone, Firefox has been upgraded to ver 3.0.11 and today Sunday the 14th I am now again able to view this forum. I am using FF as I type this, but I am not going to jump up and down since I don't know for sure what started my problem, and don't know for sure what solved it. The upgrade for FF came through yesterday, but it didn't solve my forum issue at that time. I am very glad to view the forum using Ultimate Edition linux and FF rather than a Windows machine!
1)HPE-500F a 6 core @ 2.70 Ghz, with 8 gigs of Ram and a 1.5 T HD
the graphics card is an AMD Radeon HD 6450 with 512 MB DDR3 Ultimate Edition 3.2, Windows 7
2) HP Pav Elite m9040n Core2 quad 4gig ram Nvidia Geforce 8400, 640 g hd Win.7, UBUNTU 10.10
3) Gateway FX4710-UB0031 Core 2 quad 6 g ram Nvidia 8600gt-1gigddr3, 640g hd & Windows 7, & PCT Destined
Registered Linux User 533601
User avatar
dathem
U.E. Master
U.E. Master
 
Posts: 734
Joined: Fri Mar 13, 2009 11:23 am
Location: Pennsylvania, USA
Age: 65
Operating System: Ultimate Edition 2.7 32 BIT



Re: Unable to view forum using Firefox 3.0.10 started yesterday

Postby DarkChild » Tue Jun 16, 2009 12:57 am

CPU Type: TripleCore AMD Athlon II X3 440, 2982 MHz (15 x 199)
Motherboard: ECS GF8200A (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Motherboard Chipset: nVIDIA GeForce 8200, AMD K10
System Memory: 6GB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
Video Adapter: XFX ATI Radeon HD 4350 1GB
Audio Adapter: ATI Radeon HDMI @ ATI RV710/730/740 - High Definition Audio Controller
Audio Adapter nVIDIA MCP78 - High Definition Audio Controller
1 WD Caviar Green 1TB HD SATA
2 Sata Local Disk: 250GB/200GB
2 IDE HD: 80GB
Hanns.G 22" Wide Screen Monitor
Speakers: Logitech LS21 7 watts RMS 2.1 Speaker System
ENCORE 802.11g Wireless PCI Adapter
Logitech Wireless Keyboard/Mouse
LG CD/DVD Writer 22X
BIOS Type: AMI (05/19/09)

Image
User avatar
DarkChild
U.E. God
U.E. God
 
Posts: 1229
Joined: Fri Aug 22, 2008 8:53 pm
Location: Jamaica
Age: 34
Operating System: Ultimate Edition 2.7 32 BIT

Previous

Return to Ultimate Edition 2.1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest