Are you a spammer

Please note, that the first 3 posts you make, will need to be approved by a forum Administrator or Moderator before they are publicly viewable.
Each application to join this forum is checked at the Stop Forum Spam website. If the email or IP address appears there when checked, you will not be allowed to join this forum.
If you get past this check and post spam on this forum, your posts will be immediately deleted and your account inactivated.You will then be banned and your IP will be submitted to your ISP, notifying them of your spamming. So your spam links will only be seen for an hour or two at most. In other words, don't waste your time and ours.

This forum is for the use and enjoyment of the members and visitors looking to learn about and share information regarding the topics listed. It is not a free-for-all advertising venue. Your time would be better spent pursuing legitimate avenues of promoting your websites.

CUBE 3D MODEL INSTALL "HOW TO"

Welcome to eyecandy central.


Re: CUBE 3D MODEL INSTALL "HOW TO"

Postby stanca » Sun Nov 28, 2010 12:23 pm

;) :)
Screenshot-1.png
Screenshot.png
Intel H61 ASrock H61M-VS Motherboard,
Cpu Intel Ci3 13-2100 3.10Ghz 64bit 3MB Box,
RAM 4GB DDR3 1333MHz Elixir,
Palit Nvidia Geforce 210 1GB DDR3 PCI-E.
Dual-boot Ultimate Edition 3.4 x86_64/Windows 8 x64.
Linux user # 492560.
"This is Linux land!In silent nights you can hear Windows machines rebooting!..."
http://www.youtube.com/user/laur1969 http://stanca-ultimateeditionromania.blogspot.com/#

Image
Image
Image
Image
User avatar
stanca
U.E. God
U.E. God
 
Posts: 1613
Joined: Sun Nov 02, 2008 11:48 am
Location: Bucharest,Romania,EU,44'25"N,26'07"E.
Age: 49
Operating System: Ultimate Edition Beta Tester



Re: CUBE 3D MODEL INSTALL "HOW TO"

Postby Dragynbane » Thu Jan 13, 2011 4:09 pm

Okay, I'm trying to install some 3d Objects, and I can't find the 3d Model folder in my Home folder, is it buried somewhere? or should it just be right there (mixed with the hidden folders, or something else?

A bit of help will go a long way for me, it'd really be appreciated.
My PC:

OS: Ultimate Edition 2.9 64-bit
GPU: Intel Integrated
CPU: Intel Pentium Dual Core @ 2GHZ
Moniter: Generic PnP Moniter (it's a Laptop.)
Hard Drive space: 220.9 GB
RAM: 2.9 GB
Dragynbane
U.E. Newbie
U.E. Newbie
 
Posts: 17
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:18 pm
Age: 26
Operating System: Ultimate Edition 2.3 32 BIT



Re: CUBE 3D MODEL INSTALL "HOW TO"

Postby jslick1jim » Thu Jan 13, 2011 5:33 pm

Dragynbane wrote:Okay, I'm trying to install some 3d Objects, and I can't find the 3d Model folder in my Home folder, is it buried somewhere? or should it just be right there (mixed with the hidden folders, or something else?

A bit of help will go a long way for me, it'd really be appreciated.




You can try this viewtopic.php?f=47&t=3582 :D
ImageMotherboard Msi Eclipse Sli
Cpu intel i7 920
Mem 6gig ddr3
x-fi extreme audio
ps2 keyboard
usb razer mouse
2 sata2 320 wd hd
2 ide 320 wd hd
2 segate 1tb hd
4 wd black 1tb hd
Visontek 5870
Hp Officejet Pro 8500 wireless
Lian Li PC-343B Modular Black Aluminum Cube Case
32in Olevia LCD HD TV
Ultimate Edition 3.4 64 bit
jslick1jim
U.E. Graduate
U.E. Graduate
 
Posts: 89
Joined: Fri Nov 21, 2008 1:00 pm
Age: 62
Operating System: Ultimate Edition 3.4 64 BIT



Re: CUBE 3D MODEL INSTALL "HOW TO"

Postby Dragynbane » Thu Jan 13, 2011 5:39 pm

that's what i'm trying, I see no 3d models folder.
My PC:

OS: Ultimate Edition 2.9 64-bit
GPU: Intel Integrated
CPU: Intel Pentium Dual Core @ 2GHZ
Moniter: Generic PnP Moniter (it's a Laptop.)
Hard Drive space: 220.9 GB
RAM: 2.9 GB
Dragynbane
U.E. Newbie
U.E. Newbie
 
Posts: 17
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:18 pm
Age: 26
Operating System: Ultimate Edition 2.3 32 BIT



Re: CUBE 3D MODEL INSTALL "HOW TO"

Postby JOHNNYG » Thu Jan 13, 2011 6:53 pm

If you have gone to the compiz forum page ( that is in the how to I wrote ) and downloaded the models, you have to untar and place the 'model folder' in your "home folder" in a folder YOU have created ! For instance my model folder in my home folder is named 3D-models, just follow the rest of my how to and you should have your models up and running ! If you should need more help just give a shout ! :D
JOHNNYG
Image
Ultimate Eddiction<
Ultimate Edition STUDIO
Ultimate-E
Onyx 64
Pentium 4 processor
2x512 Kingston DDR memory
Maxtor Diamondmax 500 gig
Maxtor Maxline 80 gig, Split for testing only !
Maxtor Diamondmax 500 gig, Storage
Booting 8 OS's, No MS !
ATI 9600 series (RV350 AQ)graphics card
Sony DVD/CD Rewritable Drive DOUBLE LAYER DRU-820A/Sony DRU-800A CD DVD±RW Dual DVD Recorder
Team Leader at
http://www.ultimateeditionoz.com/
Image
Image
Image
User avatar
JOHNNYG
Site Admin
 
Posts: 1456
Joined: Mon Apr 13, 2009 12:02 am
Location: U.S.A. Illinois
Operating System: Ultimate Edition 3.2 32 BIT



Re: CUBE 3D MODEL INSTALL "HOW TO"

Postby Dragynbane » Thu Jan 13, 2011 7:02 pm

that cleared it up, thanks.
My PC:

OS: Ultimate Edition 2.9 64-bit
GPU: Intel Integrated
CPU: Intel Pentium Dual Core @ 2GHZ
Moniter: Generic PnP Moniter (it's a Laptop.)
Hard Drive space: 220.9 GB
RAM: 2.9 GB
Dragynbane
U.E. Newbie
U.E. Newbie
 
Posts: 17
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:18 pm
Age: 26
Operating System: Ultimate Edition 2.3 32 BIT



Re: CUBE 3D MODEL INSTALL "HOW TO"

Postby Dragynbane » Thu Jan 13, 2011 7:10 pm

Now the problem I'm having is locating the 3d Models in CCSM (if that is CompizConfig Settings Manager). what would it be under?
My PC:

OS: Ultimate Edition 2.9 64-bit
GPU: Intel Integrated
CPU: Intel Pentium Dual Core @ 2GHZ
Moniter: Generic PnP Moniter (it's a Laptop.)
Hard Drive space: 220.9 GB
RAM: 2.9 GB
Dragynbane
U.E. Newbie
U.E. Newbie
 
Posts: 17
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:18 pm
Age: 26
Operating System: Ultimate Edition 2.3 32 BIT



Re: CUBE 3D MODEL INSTALL "HOW TO"

Postby JOHNNYG » Thu Jan 13, 2011 9:42 pm

Now I see, you are running 2.8 ! which does not have 3D models plugin ! BUT never fear JOHNNYG is here !! :D
download and untar the C.E.P tar.gz ( compiz experimental plugins ) I have provided and follow the "how to" , and you will have 3D plugin PLUS much more !! I give you Toy's ! <BREW> Any problems let me know, I will be happy to help ! ;)
NOTE: You may get some error messages on some plugins, Just let the script run, and it should install most of the plugins including 3D models !
Note #2 This will take some time Up to 15 min. depending on your connection. :ugeek:
Attachments
C.E.P .tar.gz
(3.28 KiB) Downloaded 238 times
JOHNNYG
Image
Ultimate Eddiction<
Ultimate Edition STUDIO
Ultimate-E
Onyx 64
Pentium 4 processor
2x512 Kingston DDR memory
Maxtor Diamondmax 500 gig
Maxtor Maxline 80 gig, Split for testing only !
Maxtor Diamondmax 500 gig, Storage
Booting 8 OS's, No MS !
ATI 9600 series (RV350 AQ)graphics card
Sony DVD/CD Rewritable Drive DOUBLE LAYER DRU-820A/Sony DRU-800A CD DVD±RW Dual DVD Recorder
Team Leader at
http://www.ultimateeditionoz.com/
Image
Image
Image
User avatar
JOHNNYG
Site Admin
 
Posts: 1456
Joined: Mon Apr 13, 2009 12:02 am
Location: U.S.A. Illinois
Operating System: Ultimate Edition 3.2 32 BIT



Re: CUBE 3D MODEL INSTALL "HOW TO"

Postby Dragynbane » Thu Jan 13, 2011 10:08 pm

on my connection, less than a second, guess there are worse connections than I'm used to (which WAS about the speed of a 56k modem,) eh?


thanks!
Edit: that was the initial download of the script, need to learn to not post before I've had a look at what i've gotten, lol
My PC:

OS: Ultimate Edition 2.9 64-bit
GPU: Intel Integrated
CPU: Intel Pentium Dual Core @ 2GHZ
Moniter: Generic PnP Moniter (it's a Laptop.)
Hard Drive space: 220.9 GB
RAM: 2.9 GB
Dragynbane
U.E. Newbie
U.E. Newbie
 
Posts: 17
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:18 pm
Age: 26
Operating System: Ultimate Edition 2.3 32 BIT



Re: CUBE 3D MODEL INSTALL "HOW TO"

Postby JOHNNYG » Fri Jan 14, 2011 10:04 pm

????? Did it work for you ???? :D :?:
JOHNNYG
Image
Ultimate Eddiction<
Ultimate Edition STUDIO
Ultimate-E
Onyx 64
Pentium 4 processor
2x512 Kingston DDR memory
Maxtor Diamondmax 500 gig
Maxtor Maxline 80 gig, Split for testing only !
Maxtor Diamondmax 500 gig, Storage
Booting 8 OS's, No MS !
ATI 9600 series (RV350 AQ)graphics card
Sony DVD/CD Rewritable Drive DOUBLE LAYER DRU-820A/Sony DRU-800A CD DVD±RW Dual DVD Recorder
Team Leader at
http://www.ultimateeditionoz.com/
Image
Image
Image
User avatar
JOHNNYG
Site Admin
 
Posts: 1456
Joined: Mon Apr 13, 2009 12:02 am
Location: U.S.A. Illinois
Operating System: Ultimate Edition 3.2 32 BIT

PreviousNext

Return to Compiz-Fusion: Believe the Unbelievable

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest