Ultimate Edition cursor theme not working correctly (Fixed)

Help & support for Ultimate Edition 1.8


Ultimate Edition cursor theme not working correctly (Fixed)

Postby csc2ya » Sun Feb 21, 2010 6:43 pm

I've been having problems with the ultimate edition cursor set for a while (the one that rotates).

It usually works fine, but when the pointer is on certain applications (amarok for example), I will get a black and white pointer rather than the ultimate edition one.

To show what I mean, i've uploaded an image of what it's like when I hover the cursor over amarok's window: http://csc2ya.co.uk/screenshots/cursor.jpg

I believe this started happening when I had to reinstall bootsplash, and that insisted on removing gnome-desktop.

However, even after reinstalling gnome desktop, I cannot get the original cursor theme to work properly again.

Does anyone have any ideas?

Edit: Fixed it
Craig Turner
Computing Support Centre Administrator
System Status
Laptop
Image
Server
Image
User avatar
csc2ya
U.E. Knowledgable
U.E. Knowledgable
 
Posts: 44
Joined: Thu Jul 24, 2008 1:49 pm
Age: 33
Operating System: Ultimate Edition 2.6 64 BIT



Re: Ultimate Edition cursor theme not working correctly (Fix

Postby Jeahavee » Sat Jun 05, 2010 2:35 pm

This is a on going issue with Lucid 10.04 so everyone that installed 2.7 has the same problem.

It's so ugly ain't it. :x
Jeahavee Jamillskill jGRite (just Get Right).
Divius
Hp Pavilion Dv61030us 1366x768
Quick Port
Creative X-Fi 5.1 (USB)
Logitech MX Revolution Mouse, Anywhere MX, G9
Intel 300gb ssd, Windows 210gb, Ubuntu 14.00 70gb (all 64 bits)

YoiYoru
AMD 965
evga 580 hydro
Water cooled...
4 sticks of 8gbs ddr3 HyperX Ram (1333mhz)
Viewsonic 23.6" 1920x1080
Sony 17" 1280x1024
1 WD Caviar 1tb, 1 WD Green 2tb
W7 Pro 256gbs ssd, Ultimate Edition 14.04 60gb (Always 64bits)
Logitech G710+, G13, MX Revolution
Func HS260

Giniro old build leftover parts
MSI NF980G65
2 BFG GTX 280 OC

http://www.youtube.com/jeahavee
http://www.reverbnation.com/jeahavee
@jGRite
User avatar
Jeahavee
U.E. College Professor
U.E. College Professor
 
Posts: 253
Joined: Wed Aug 12, 2009 11:59 pm
Location: North Florida
Age: 35
Operating System: Other Linux



Re: Ultimate Edition cursor theme not working correctly (Fix

Postby 2hot6ft2 » Sat Jun 05, 2010 11:42 pm

Have you tried the fixes on page 5 of this thread ?
Cursor issue [NOW it's Solved Yaaaay!!]
There's one there for x86 and one for x64. There's also other fixes there if for some reason it doesn't work but I don't recall it not working for anyone.
32 bit cursor fix for 2.6

64 bit cursor fix for 2.6
;)
And Jeahavee, I have 2.7 x86 installed and running with no cursor issue right from the start, it was in 2.6 that the cursor had to be fixed. And the fixes in the thread above I linked to the downloads that fixed it in 2.6.
Screenshot-Amarok.png

<BREW>
Last edited by 2hot6ft2 on Sun Jun 06, 2010 12:03 am, edited 1 time in total.
Reason: added screenshot
Image
HP G60-125NR - AMD Turion X2 64 - nVidia GeForce 8200M G - 128 GB SSD Dual boot - Ultimate Edition, Win 10 Pro
HP G60-121WM - AMD Sempron SI-40 - nVidia GeForce 8200M G - 128 GB SSD - Dual boot - Ultimate Edition, Win 10 Pro
Custom build, Rosewill Challenger ATX Gaming Case, AMD Phenom II x4 955 C3 rev., MSI 870A-G54, 2x ATI HD4850 512MB /256bit GDDR3 & dual precision, GSkill 8GB 1600 RAM - Multi boot - Ultimate Edition, Win 10 Pro, Beta Testing
User avatar
2hot6ft2
Moderator
 
Posts: 533
Joined: Sun May 25, 2008 12:30 pm
Location: Alabama, USA
Operating System: Ultimate Edition 3.2 64 BIT



Re: Ultimate Edition cursor theme not working correctly (Fix

Postby JOHNNYG » Sat Jun 05, 2010 11:46 pm

Jeahavee wrote:This is a on going issue with Lucid 10.04 so everyone that installed 2.7 has the same problem.

It's so ugly ain't it. :x

Not to the person who made it ! ;) But I wonder why, and who, OKed this for DEFAULT ! ASS HOLE ! :evil: :twisted: (IMO) ;)
JOHNNYG
Image
Ultimate Eddiction<
Ultimate Edition STUDIO
Ultimate-E
Onyx 64
Pentium 4 processor
2x512 Kingston DDR memory
Maxtor Diamondmax 500 gig
Maxtor Maxline 80 gig, Split for testing only !
Maxtor Diamondmax 500 gig, Storage
Booting 8 OS's, No MS !
ATI 9600 series (RV350 AQ)graphics card
Sony DVD/CD Rewritable Drive DOUBLE LAYER DRU-820A/Sony DRU-800A CD DVD±RW Dual DVD Recorder
Team Leader at
http://www.ultimateeditionoz.com/
Image
Image
Image
User avatar
JOHNNYG
Site Admin
 
Posts: 1456
Joined: Mon Apr 13, 2009 12:02 am
Location: U.S.A. Illinois
Operating System: Ultimate Edition 3.2 32 BIT



Re: Ultimate Edition cursor theme not working correctly (Fix

Postby Jeahavee » Tue Jun 15, 2010 7:39 pm

Well I installed 2.7 and the cursor for it is GOLD. Yet the real problem hasn't been fixed. I still can't take my install custom cursor and apply it. At least the one problem is fixed. ;) Hopefully 10.10 well clean that up. That is the only thing keeping 10.04 from being the perfect OS :oops: (for me anyway).
Jeahavee Jamillskill jGRite (just Get Right).
Divius
Hp Pavilion Dv61030us 1366x768
Quick Port
Creative X-Fi 5.1 (USB)
Logitech MX Revolution Mouse, Anywhere MX, G9
Intel 300gb ssd, Windows 210gb, Ubuntu 14.00 70gb (all 64 bits)

YoiYoru
AMD 965
evga 580 hydro
Water cooled...
4 sticks of 8gbs ddr3 HyperX Ram (1333mhz)
Viewsonic 23.6" 1920x1080
Sony 17" 1280x1024
1 WD Caviar 1tb, 1 WD Green 2tb
W7 Pro 256gbs ssd, Ultimate Edition 14.04 60gb (Always 64bits)
Logitech G710+, G13, MX Revolution
Func HS260

Giniro old build leftover parts
MSI NF980G65
2 BFG GTX 280 OC

http://www.youtube.com/jeahavee
http://www.reverbnation.com/jeahavee
@jGRite
User avatar
Jeahavee
U.E. College Professor
U.E. College Professor
 
Posts: 253
Joined: Wed Aug 12, 2009 11:59 pm
Location: North Florida
Age: 35
Operating System: Other Linux



Re: Ultimate Edition cursor theme not working correctly (Fix

Postby Admin-Amir » Fri Jun 18, 2010 5:30 am

Hello Jeahavee .

well on 2.7 the issue with the GOLD cursor was solved !
So you have to look on your local machine where is the problem.
Admin-Amir
 



Re: Ultimate Edition cursor theme not working correctly (Fix

Postby Jeahavee » Sat Jun 19, 2010 6:41 pm

It's a Gnome issue because on KDE I change the cursor.
Jeahavee Jamillskill jGRite (just Get Right).
Divius
Hp Pavilion Dv61030us 1366x768
Quick Port
Creative X-Fi 5.1 (USB)
Logitech MX Revolution Mouse, Anywhere MX, G9
Intel 300gb ssd, Windows 210gb, Ubuntu 14.00 70gb (all 64 bits)

YoiYoru
AMD 965
evga 580 hydro
Water cooled...
4 sticks of 8gbs ddr3 HyperX Ram (1333mhz)
Viewsonic 23.6" 1920x1080
Sony 17" 1280x1024
1 WD Caviar 1tb, 1 WD Green 2tb
W7 Pro 256gbs ssd, Ultimate Edition 14.04 60gb (Always 64bits)
Logitech G710+, G13, MX Revolution
Func HS260

Giniro old build leftover parts
MSI NF980G65
2 BFG GTX 280 OC

http://www.youtube.com/jeahavee
http://www.reverbnation.com/jeahavee
@jGRite
User avatar
Jeahavee
U.E. College Professor
U.E. College Professor
 
Posts: 253
Joined: Wed Aug 12, 2009 11:59 pm
Location: North Florida
Age: 35
Operating System: Other Linux



Re: Ultimate Edition cursor theme not working correctly (Fix

Postby Jeahavee » Sun Jun 20, 2010 3:07 pm

Blackwolf wrote:Need to lock this soon...this IS the 1.8 forum ....


LOL oh snap :lol:
Jeahavee Jamillskill jGRite (just Get Right).
Divius
Hp Pavilion Dv61030us 1366x768
Quick Port
Creative X-Fi 5.1 (USB)
Logitech MX Revolution Mouse, Anywhere MX, G9
Intel 300gb ssd, Windows 210gb, Ubuntu 14.00 70gb (all 64 bits)

YoiYoru
AMD 965
evga 580 hydro
Water cooled...
4 sticks of 8gbs ddr3 HyperX Ram (1333mhz)
Viewsonic 23.6" 1920x1080
Sony 17" 1280x1024
1 WD Caviar 1tb, 1 WD Green 2tb
W7 Pro 256gbs ssd, Ultimate Edition 14.04 60gb (Always 64bits)
Logitech G710+, G13, MX Revolution
Func HS260

Giniro old build leftover parts
MSI NF980G65
2 BFG GTX 280 OC

http://www.youtube.com/jeahavee
http://www.reverbnation.com/jeahavee
@jGRite
User avatar
Jeahavee
U.E. College Professor
U.E. College Professor
 
Posts: 253
Joined: Wed Aug 12, 2009 11:59 pm
Location: North Florida
Age: 35
Operating System: Other Linux



Re: Ultimate Edition cursor theme not working correctly (Fix

Postby rewerflash » Tue Oct 12, 2010 3:15 am

thanks for the fix mane
rewerflash
U.E. Newbie
U.E. Newbie
 
Posts: 1
Joined: Tue Oct 12, 2010 3:02 am
Operating System: Ultimate Edition 3.1 64 BIT



Re: Ultimate Edition cursor theme not working correctly (Fix

Postby mochi8k » Mon Jun 06, 2011 10:47 pm

muchas gracias :D
mochi8k
U.E. Newbie
U.E. Newbie
 
Posts: 5
Joined: Mon Jun 06, 2011 8:13 pm
Operating System: Ultimate Edition 3.1 64 BIT


Return to Ultimate Edition 1.8

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron