3.5 Disappointing!!!

Older versions of Ultimate Edition


Re: 3.5 Disappointing!!!

Postby billy20 » Wed Jul 09, 2014 8:20 pm

Blackwolf wrote:Perhaps adding some useful information pertaining to your hardware setup in your signature would be a good start. ;)

Welcome to the Ultimate Edition forums.

Our goal is to provide current news and timely assistance for you if required. To ensure a good outcome for any issue you may have, please post as much pertinent information as possible including which version of Ultimate Edition you are using , a detailed explanation of the problem, what hardware configuration are you running and what version of software you are trying to use. The following example illustrates what type of information you should supply:

Topic: Amarok 2.4 sound issues.

I am running Ultimate Edition 2.6.1 and recently upgraded from Amarok 1.4 to the newest version 2.4 . When I upgraded, Amarok exhibited choppy playback. I am running an Asus M2N-SLI Deluxe mother board using the on-board sound ADI1988B chipset. I have not changed the default sound manager and all drivers are current.


As you can see, this post is informative enough that we can start checking for issues of compatibility with your sound chipset and Amarok. The better the information in the original post the less wasted time and better the answer we can give you. Please remember this is a voluntary community and we are helping for free. We understand the frustrations when things don't work as they should and we too get frustrated if we cannot find a solution, so please be respectful and remember the quality of the advice you receive is only as good as the question that is asked.

This means you too YOU_USER_NAME ;)


Don't know what this post has to do with me either. lol :lol:
Toshiba Satellite I5 m480
8 gig ram
500 gig Seagate 7200 rpm
ATI Mobility Radeon HD 5470
Realtek RTL8188CE wireless
billy20
U.E. Pro
U.E. Pro
 
Posts: 121
Joined: Thu May 22, 2008 2:56 pm
Location: NL, CAN
Age: 54
Operating System: Ultimate Edition 3.5 64 BIT



Re: 3.5 Disappointing!!!

Postby chris47 » Wed Sep 10, 2014 12:39 am

Blackwolf wrote:Perhaps adding some useful information pertaining to your hardware setup in your signature would be a good start. ;)

Welcome to the Ultimate Edition forums.

Our goal is to provide current news and timely assistance for you if required. To ensure a good outcome for any issue you may have, please post as much pertinent information as possible including which version of Ultimate Edition you are using , a detailed explanation of the problem, what hardware configuration are you running and what version of software you are trying to use. The following example illustrates what type of information you should supply:

Topic: Amarok 2.4 sound issues.

I am running Ultimate Edition 2.6.1 and recently upgraded from Amarok 1.4 to the newest version 2.4 . When I upgraded, Amarok exhibited choppy playback. I am running an Asus M2N-SLI Deluxe mother board using the on-board sound ADI1988B chipset. I have not changed the default sound manager and all drivers are current.


As you can see, this post is informative enough that we can start checking for issues of compatibility with your sound chipset and Amarok. The better the information in the original post the less wasted time and better the answer we can give you. Please remember this is a voluntary community and we are helping for free. We understand the frustrations when things don't work as they should and we too get frustrated if we cannot find a solution, so please be respectful and remember the quality of the advice you receive is only as good as the question that is asked.

This means you too YOU_USER_NAME ;)


I know that this post is reaaaaaaaaaaaaaal old. Since I went back to 3.5.2 and installed the updates other than the ubuntu core.. MY sound works just fine, plus I watch Youtube all the time ROFLMAO>.. :mrgreen: I also have not experienced all the funky stuff, that KDE was doing, when I first instlled it a llllllloooooooooooonnnnnnnnnnnnnggggggggggg time ago. ROFL :mrgreen:
MB-ASUS Sabertooth FX 990 Rev 2.0
CPU- AMD FX 6200 X6 3.8Ghz Black Edition
RAM- 8Gig 2x4 Corsair XMS 3 1600 C9
Video-ASUS Nvidia GTX 550ti Fermi
HD Segate 2T 7400RPm
HD- WD Raptor 10,000 RPm 150Gig
Monitor-Asus 23.6
PSU- Antec Earth Watts 650
chris47
U.E. College Professor
U.E. College Professor
 
Posts: 215
Joined: Thu Sep 06, 2012 8:30 pm
Location: Texas USA
Age: 53
Operating System: Ultimate Edition 3.3 64 BIT

Previous

Return to Archive

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests