Are you a spammer

Please note, that the first 3 posts you make, will need to be approved by a forum Administrator or Moderator before they are publicly viewable.
Each application to join this forum is checked at the Stop Forum Spam website. If the email or IP address appears there when checked, you will not be allowed to join this forum.
If you get past this check and post spam on this forum, your posts will be immediately deleted and your account inactivated.You will then be banned and your IP will be submitted to your ISP, notifying them of your spamming. So your spam links will only be seen for an hour or two at most. In other words, don't waste your time and ours.

This forum is for the use and enjoyment of the members and visitors looking to learn about and share information regarding the topics listed. It is not a free-for-all advertising venue. Your time would be better spent pursuing legitimate avenues of promoting your websites.

"Having a problem with the Repo look no further..."

Older versions of Ultimate Edition


Re: "Having a problem with the Repo look no further..."

Postby smuggly » Sun Oct 19, 2008 12:06 am

If I Upgrade To 1.9 Will This Update Mess Persist?........Thanx smuggly
Last edited by smuggly on Sun Oct 19, 2008 12:30 am, edited 1 time in total.
Gigabyte GA-MA78GM-S2H Phenom 9750X4 Quad,4Gigs G-Skill PC 1066 Ganged Mode
2 500Gb Hd Etc.Ultimate Edition 2.1 X64 ALC 889AHD Sound And Hybrid Xfire Graphics Ati 3200Hd,All Running Great On Ultimate Edition 2.1X_64!!Hauppauge pvr 150 television pci card
User avatar
smuggly
Moderator
 
Posts: 158
Joined: Sat Oct 20, 2007 3:20 pm
Location: Sun Valley Nevada USA
Age: 62
Operating System: Ultimate Edition 3.2 32 BIT



Re: "Having a problem with the Repo look no further..."

Postby smuggly » Sun Oct 19, 2008 12:25 am

Ok I updated gimp In synaptic.Then Through Update Mgr 13 Installed Now I Just Have This Error;
W: Failed to fetch http://repoubuntusoftware.info/./amsn_0 ... _amd64.deb
Size mismatch.............Thanx smuggly
Still Running 1.8X64
Gigabyte GA-MA78GM-S2H Phenom 9750X4 Quad,4Gigs G-Skill PC 1066 Ganged Mode
2 500Gb Hd Etc.Ultimate Edition 2.1 X64 ALC 889AHD Sound And Hybrid Xfire Graphics Ati 3200Hd,All Running Great On Ultimate Edition 2.1X_64!!Hauppauge pvr 150 television pci card
User avatar
smuggly
Moderator
 
Posts: 158
Joined: Sat Oct 20, 2007 3:20 pm
Location: Sun Valley Nevada USA
Age: 62
Operating System: Ultimate Edition 3.2 32 BIT



Re: "Having a problem with the Repo look no further..."

Postby DaddyX3 » Sun Oct 19, 2008 1:16 am

Sorry for not getting back to you earlier smuggly. I've been avoiding you like the plauge :? I still have no fix for the issue. I run 1.9 32-bit and have the same issues as you. Seems all issues are not there with the 64-bit versions. I would just comment the repo out for now and do a sudo apt-get update to refresh your list sources.
When time permits I will get back into this issue. Currently working on setting up a personal server for friends/ family ... kicking my but at the moment. All setup and looking good on my side- but no bueno on the other people 'looking in' :evil:
Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 45nm/Gigabyte EP35C-DS3R M.B. w/ddr3 1333
G.Skill 2X1GB DDR3 1333MHz/Gigabyte 8800GT PCIe 2.0 512MB GDDR3 OC'd to 700Mhz/ WD160 gig, 2- WD250 gig in RAID-0 (500GB), WD640 gig e-SATA external

AMD 64 X2 3800+/ASUS A8N32-SLI Deluxe/G.Skill 2X1GB Matched Pair ddr400
/EVGA 6800GS Nvidia Graphics 256MB/WD160gig drive

HTPC Box:AMD 64 X2 4400+/ BIOSTAR TF7050PV HDMI MicroATX/G.Skill 2X1GB /Matched Pair DDR800/Integrated video and audio/WD160gig drive
User avatar
DaddyX3
U.E. God
U.E. God
 
Posts: 2407
Joined: Wed Oct 17, 2007 9:22 am
Location: Central Coast - California
Age: 44
Operating System: Ultimate Edition 2.3 32 BIT



Re: "Having a problem with the Repo look no further..."

Postby smuggly » Sun Oct 19, 2008 10:04 am

Its Quite Alright I Get That Alot:) Thanx For Letting Me Know.It Sounds Almost Like The amsn Pkg Is Wrong Size?.Im Not Sure Ill Leave It To U Pros.
Thanks Again.......smuggly :mrgreen:
Gigabyte GA-MA78GM-S2H Phenom 9750X4 Quad,4Gigs G-Skill PC 1066 Ganged Mode
2 500Gb Hd Etc.Ultimate Edition 2.1 X64 ALC 889AHD Sound And Hybrid Xfire Graphics Ati 3200Hd,All Running Great On Ultimate Edition 2.1X_64!!Hauppauge pvr 150 television pci card
User avatar
smuggly
Moderator
 
Posts: 158
Joined: Sat Oct 20, 2007 3:20 pm
Location: Sun Valley Nevada USA
Age: 62
Operating System: Ultimate Edition 3.2 32 BIT



Re: "Having a problem with the Repo look no further..."

Postby tuxsax » Sun Oct 19, 2008 11:44 am

Sorry for asking, but what is it so important for you all to get that amsn working? last time I tried it was a total crap, I prefer to stick with pidgin!

My opinion, anyway...

Ziv
______________________________
Two things I love: Linux and my sax
tuxsax
U.E. Master
U.E. Master
 
Posts: 790
Joined: Sat Apr 26, 2008 4:15 am
Age: 48
Operating System: Ultimate Edition Beta Tester



Re: "Having a problem with the Repo look no further..."

Postby DaddyX3 » Sun Oct 19, 2008 11:56 am

zivley wrote:Sorry for asking, but what is it so important for you all to get that amsn working? last time I tried it was a total crap, I prefer to stick with pidgin!

My opinion, anyway...

Ziv

I actually like the interface of aMSN .. I used it extensively for about 8 months until M$ changed their server settings again, and then it all went to crap. I do however feel that it was not solely aMSN's problem and rather the fact that we didn't get the update through Thee's server. They have a newer version out that eliminates the issue of not connecting to M$'s server - but was invisible to us. :?
Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 45nm/Gigabyte EP35C-DS3R M.B. w/ddr3 1333
G.Skill 2X1GB DDR3 1333MHz/Gigabyte 8800GT PCIe 2.0 512MB GDDR3 OC'd to 700Mhz/ WD160 gig, 2- WD250 gig in RAID-0 (500GB), WD640 gig e-SATA external

AMD 64 X2 3800+/ASUS A8N32-SLI Deluxe/G.Skill 2X1GB Matched Pair ddr400
/EVGA 6800GS Nvidia Graphics 256MB/WD160gig drive

HTPC Box:AMD 64 X2 4400+/ BIOSTAR TF7050PV HDMI MicroATX/G.Skill 2X1GB /Matched Pair DDR800/Integrated video and audio/WD160gig drive
User avatar
DaddyX3
U.E. God
U.E. God
 
Posts: 2407
Joined: Wed Oct 17, 2007 9:22 am
Location: Central Coast - California
Age: 44
Operating System: Ultimate Edition 2.3 32 BIT



Re: "Having a problem with the Repo look no further..."

Postby smuggly » Sun Oct 19, 2008 5:17 pm

Ya Know I Never Use Any Of Them,I Guess I Could Just Uninstall It To Get Rid Of The Update Problem?.......smuggly I Did Just That And WHALAH Everything Is In Line Again....Thanx Ziv.
Gigabyte GA-MA78GM-S2H Phenom 9750X4 Quad,4Gigs G-Skill PC 1066 Ganged Mode
2 500Gb Hd Etc.Ultimate Edition 2.1 X64 ALC 889AHD Sound And Hybrid Xfire Graphics Ati 3200Hd,All Running Great On Ultimate Edition 2.1X_64!!Hauppauge pvr 150 television pci card
User avatar
smuggly
Moderator
 
Posts: 158
Joined: Sat Oct 20, 2007 3:20 pm
Location: Sun Valley Nevada USA
Age: 62
Operating System: Ultimate Edition 3.2 32 BIT



Re: "Having a problem with the Repo look no further..."

Postby DaddyX3 » Sun Oct 19, 2008 5:27 pm

smuggly wrote:Ya Know I Never Use Any Of Them,I Guess I Could Just Uninstall It To Get Rid Of The Update Problem?.......smuggly I Did Just That And WHALAH Everything Is In Line Again....Thanx Ziv.

Ya, know - I did state earlier that you could just simply comment the repoubuntusoftware.info repository out in your sources.list and then do a sudo apt-get update. You don't need to re-install anything! I have a hard time keeping up with all the threads that got started cause of this issue. :roll:
Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 45nm/Gigabyte EP35C-DS3R M.B. w/ddr3 1333
G.Skill 2X1GB DDR3 1333MHz/Gigabyte 8800GT PCIe 2.0 512MB GDDR3 OC'd to 700Mhz/ WD160 gig, 2- WD250 gig in RAID-0 (500GB), WD640 gig e-SATA external

AMD 64 X2 3800+/ASUS A8N32-SLI Deluxe/G.Skill 2X1GB Matched Pair ddr400
/EVGA 6800GS Nvidia Graphics 256MB/WD160gig drive

HTPC Box:AMD 64 X2 4400+/ BIOSTAR TF7050PV HDMI MicroATX/G.Skill 2X1GB /Matched Pair DDR800/Integrated video and audio/WD160gig drive
User avatar
DaddyX3
U.E. God
U.E. God
 
Posts: 2407
Joined: Wed Oct 17, 2007 9:22 am
Location: Central Coast - California
Age: 44
Operating System: Ultimate Edition 2.3 32 BIT



Re: "Having a problem with the Repo look no further..."

Postby tuxsax » Mon Oct 20, 2008 5:34 am

DaddyX3 wrote:
smuggly wrote:Ya Know I Never Use Any Of Them,I Guess I Could Just Uninstall It To Get Rid Of The Update Problem?.......smuggly I Did Just That And WHALAH Everything Is In Line Again....Thanx Ziv.

Ya, know - I did state earlier that you could just simply comment the repoubuntusoftware.info repository out in your sources.list and then do a sudo apt-get update. You don't need to re-install anything! I have a hard time keeping up with all the threads that got started cause of this issue. :roll:


Damn right!
Me too
______________________________
Two things I love: Linux and my sax
tuxsax
U.E. Master
U.E. Master
 
Posts: 790
Joined: Sat Apr 26, 2008 4:15 am
Age: 48
Operating System: Ultimate Edition Beta Tester



Re: "Having a problem with the Repo look no further..."

Postby Baphomet » Mon Oct 20, 2008 11:09 am

smuggly wrote:... And WHALAH Everything Is In Line Again...

[Facepalm]

Voila. It's French; "There it is." Granting you probation since this is your first offense.

[/Facepalm]
I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am...

If it's not broken, you haven't tweaked it enough.

Beginners Guide: Linux 101
User avatar
Baphomet
U.E. God
U.E. God
 
Posts: 893
Joined: Tue Oct 23, 2007 3:35 pm
Location: Right Behind You
Age: 53
Operating System: Ultimate Edition 2.2 64 BIT

PreviousNext

Return to Archive

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron