"Having a problem with the Repo look no further..."

Older versions of Ultimate Edition


Re: "Having a problem with the Repo look no further..."

Postby jnalli » Thu Oct 16, 2008 11:08 pm

I get a permission denied when i try to add the test repo...
Windows Vista
ASUS MB Compaq Presario Computer
AMD Athlon 64
Nvidia Geforce 210
4 Gb RAM
250 Gb SATA drive
User avatar
jnalli
U.E. College Professor
U.E. College Professor
 
Posts: 209
Joined: Wed Jul 23, 2008 4:07 am
Location: Phoenix, AZ
Age: 47
Operating System: Ultimate Edition 3.2 64 BIT



Re: "Having a problem with the Repo look no further..."

Postby DaddyX3 » Thu Oct 16, 2008 11:12 pm

jnalli wrote:I get a permission denied when i try to add the test repo...

I did too, so I just went in and added it manually:
Code: Select all
sudo gedit /etc/apt/sources.list

then go down to the bottom and add:
Code: Select all
#Test repo for TheeMahn
deb http://repoubuntusoftware.info/ test all


If your running 32-bit you might see what I just did. Let us know.
Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 45nm/Gigabyte EP35C-DS3R M.B. w/ddr3 1333
G.Skill 2X1GB DDR3 1333MHz/Gigabyte 8800GT PCIe 2.0 512MB GDDR3 OC'd to 700Mhz/ WD160 gig, 2- WD250 gig in RAID-0 (500GB), WD640 gig e-SATA external

AMD 64 X2 3800+/ASUS A8N32-SLI Deluxe/G.Skill 2X1GB Matched Pair ddr400
/EVGA 6800GS Nvidia Graphics 256MB/WD160gig drive

HTPC Box:AMD 64 X2 4400+/ BIOSTAR TF7050PV HDMI MicroATX/G.Skill 2X1GB /Matched Pair DDR800/Integrated video and audio/WD160gig drive
User avatar
DaddyX3
U.E. God
U.E. God
 
Posts: 2407
Joined: Wed Oct 17, 2007 9:22 am
Location: Central Coast - California
Age: 43
Operating System: Ultimate Edition 2.3 32 BIT



Re: "Having a problem with the Repo look no further..."

Postby TheeMahn » Fri Oct 17, 2008 4:29 am

Zero Prime wrote:
greg wrote:this is what i get when i update

E: /var/cache/apt/archives/amsn_0.97.2-1~getdeb1_amd64.deb: trying to overwrite `/usr/share/doc/amsn/READMEpt_BR', which is also in package amsn-data

W: Failed to fetch http://repoubuntusoftware.info/./ubuntu ... a1_all.deb
404 Not Found

Like i said i don't know if that helps or i am the one needing help? I am running UE2.0/64bit


I got the same problem here. Any answers anyone, or is this repo temporarily down?



This shocks me, I have done every step with one exception, sudo apt-get clean and repeat the steps:
Code: Select all
sudo apt-get update
sudo apt-get install amsn


The only reason I even bring this up (your computer) sees my repo as having the same version you have already downloaded on your hard disk (/var/cache/apt/archives/amsn_0.97.2-1~getdeb1_amd64.deb) and says no reason to download what is already here, well they are 2 different entities rest assured. Please try again, the end user of Ultimate Edition 2.0 will not have to deal with this or any other provided all is resolved prior, do you understand why I am so "on it"?

TheeMahn
Home of Ultimate Edition. Got a question? Please review the F.A.Q. Browse the How to section.

Main O/S: Builder of O/S Guess.
Mainboard: ASUS Hero VI (AM4)
CPU: AMD 1700X water cooled (Deepcool Captain Genome Cooling tower)
Ram: 16 GB GSkill Trident RGB Series Dual Channel DDR4 3200
Video: MSI RX470 8GB Gaming card.
Hard Disks: MASSIVE on the network.(10 Gigabit, 48 port, multiple servers)
Monitors: 4K Samsung 28", HannsG HH281, Various others
750 Watt modular PSU (Rosswell)
1100 Watt Amp & 4 X 600 Watt speakers

Servers in the basement.
User avatar
TheeMahn
Site Admin
 
Posts: 4199
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:02 am
Location: U.S.A.
Age: 47
Operating System: Ultimate Edition Developer



Re: "Having a problem with the Repo look no further..."

Postby tuxsax » Fri Oct 17, 2008 8:29 am

Cab wrote:dpkg: error processing /var/cache/apt/archives/ultimate-edition-theme-pack-2_2.0_all.deb (--unpack):
trying to overwrite `/usr/share/backgrounds/ultimate_edition_2.0.png', which is also in package ultimate-edition-theme-1.9.9
dpkg-deb: subprocess paste killed by signal (Broken pipe)
Errors were encountered while processing:
/var/cache/apt/archives/ultimate-edition-theme-pack-2_2.0_all.deb

I have deleted the file purged and reinstalled the theme package and I still get this error. :? I talked to
Thee Mahn and it (the repo) has been fixed but I have to figure out mine now..
I'll give up and update to 2.0 soon anyway but thought this was a weird one. I would share with you all.
Cab


Hey Cab, sorry for the dumb question, but I must ask, didn't you forget to add 'sudo" to the beginning of the command, did you??? ;)

Here's what you can try:
Code: Select all
sudo dpkg -r ultimate-edition-theme-1.9.9 ultimate-edition-theme-pack-2_2.0
sudo dpkg -P !$
sudo rm -rf  /usr/share/backgrounds/ultimate_edition_2.0.png
sudo dpkg -i ultimate-edition-theme-pack-2_2.0


Or you can just wait to upgrade to Ultimate Edition 2.0...
Ziv
______________________________
Two things I love: Linux and my sax
tuxsax
U.E. Master
U.E. Master
 
Posts: 790
Joined: Sat Apr 26, 2008 4:15 am
Age: 47
Operating System: Ultimate Edition Beta Tester



Re: "Having a problem with the Repo look no further..."

Postby greg » Fri Oct 17, 2008 11:34 am

duh! i obviously had to go into the forum for Ultimate Edition 1.9, sorry about daddyx3 i am still relatively knew to this which causes me to not think sometimes. thanks for fixing that for me. TheeMahn i will try what you suggested.
greg
U.E. Newbie
U.E. Newbie
 
Posts: 12
Joined: Thu Oct 09, 2008 9:02 am
Location: Winnipeg, M.B., Canada
Age: 45
Operating System: Ultimate Edition 2.1 32 BIT



Re: "Having a problem with the Repo look no further..."

Postby greg » Fri Oct 17, 2008 12:31 pm

This shocks me, I have done every step with one exception, sudo apt-get clean and repeat the steps:

Code: Select all
sudo apt-get update
sudo apt-get install amsn



TheeMahn i tried what you suggested and got this result

Get:1 http://repoubuntusoftware.info harty/all amsn 0.97.2-1~getdeb1 [3556kB]
Fetched 415B in 0s (1760B/s)
Failed to fetch http://repoubuntusoftware.info/./amsn_0 ... _amd64.deb Size mismatch
E: Unable to fetch some archives, try running apt-get update or apt-get --fix-missing.
greg
U.E. Newbie
U.E. Newbie
 
Posts: 12
Joined: Thu Oct 09, 2008 9:02 am
Location: Winnipeg, M.B., Canada
Age: 45
Operating System: Ultimate Edition 2.1 32 BIT



Re: "Having a problem with the Repo look no further..."

Postby Zero Prime » Fri Oct 17, 2008 7:16 pm

The problem I have seems to be with the update for Ubuntu Tweak. This deb seems to be broken. I keep getting the error saying that it could not be found.
Badges? We don't need no stinking badges!
Windows 7 64bit / Ultimate Edition 2.5
AMD Phenom 945 3.0Ghz Quad core
Foxconn A7GM-S AM2+/AM2 AMD 780G HDMI
HIS ATI 4670 1Gig
6GB DDR2 SDRAM DDR2 800
Seagate 250gig HD
Thermaltake Xaser V case
User avatar
Zero Prime
U.E. Master
U.E. Master
 
Posts: 585
Joined: Wed Oct 17, 2007 2:12 pm
Location: Sumter, SC
Age: 41
Operating System: Ultimate Edition 3.2 64 BIT



Re: "Having a problem with the Repo look no further..."

Postby smuggly » Fri Oct 17, 2008 7:34 pm

Ive Got The Same Problem;W: Failed to fetch http://repoubuntusoftware.info/./ubuntu ... a1_all.deb
404 Not Found Smuggly
Gigabyte GA-MA78GM-S2H Phenom 9750X4 Quad,4Gigs G-Skill PC 1066 Ganged Mode
2 500Gb Hd Etc.Ultimate Edition 2.1 X64 ALC 889AHD Sound And Hybrid Xfire Graphics Ati 3200Hd,All Running Great On Ultimate Edition 2.1X_64!!Hauppauge pvr 150 television pci card
User avatar
smuggly
Moderator
 
Posts: 158
Joined: Sat Oct 20, 2007 3:20 pm
Location: Sun Valley Nevada USA
Age: 62
Operating System: Ultimate Edition 3.2 32 BIT



Re: "Having a problem with the Repo look no further..."

Postby TheeMahn » Fri Oct 17, 2008 11:42 pm

zivley wrote:
Cab wrote:dpkg: error processing /var/cache/apt/archives/ultimate-edition-theme-pack-2_2.0_all.deb (--unpack):
trying to overwrite `/usr/share/backgrounds/ultimate_edition_2.0.png', which is also in package ultimate-edition-theme-1.9.9
dpkg-deb: subprocess paste killed by signal (Broken pipe)
Errors were encountered while processing:
/var/cache/apt/archives/ultimate-edition-theme-pack-2_2.0_all.deb

I have deleted the file purged and reinstalled the theme package and I still get this error. :? I talked to
Thee Mahn and it (the repo) has been fixed but I have to figure out mine now..
I'll give up and update to 2.0 soon anyway but thought this was a weird one. I would share with you all.
Cab


Hey Cab, sorry for the dumb question, but I must ask, didn't you forget to add 'sudo" to the beginning of the command, did you??? ;)

Here's what you can try:
Code: Select all
sudo dpkg -r ultimate-edition-theme-1.9.9 ultimate-edition-theme-pack-2_2.0
sudo dpkg -P !$
sudo rm -rf  /usr/share/backgrounds/ultimate_edition_2.0.png
sudo dpkg -i ultimate-edition-theme-pack-2_2.0


Or you can just wait to upgrade to Ultimate Edition 2.0...
Ziv


Damn Ziv, I did not know you had it in you... Please educate an admin ;) Keep going you will be red.

However, I would have done it slightly different:
Code: Select all
sudo apt-get remove --purge ultimate-edition-theme-pack-2
sudo apt-get update #incase he is using old repo
sudo apt-get clean #to prevent it from using locally stored debs
sudo apt-get install ultimate-edition-theme-pack-2


2 of the above statements are most likely not needed and commented, but I do like to ensure results. He is on a fat pipe so downloading even it it was the larger theme pack I wrote he would not care, 500MB for themes is a show stopper to me.

Watch close as Ultimatix -6 release drops, it really does present a wakeup call. I wish you could see it in "realtime" as I do. Eventually, I may write it to allow the end user to upgrade from 2.0 to 2.1 etc. That was my plan with the upgrade script (Ultamatix I intend to integrate into ubiquity eventually), come to think of it where is my mime based installer? It is coming. Hopefully redteam can take over my "TUM" project I will be sending him the source code Monday. To be honest, I am tired of programming, the only "job" I should have is making Ultimate Edition 2.0 final correct? Not maintaining the repos, not the forums, not writing webpages, software, servers... the list goes on ;)

By the way what you do on the "site you are admining" will be directly related to the mime based software programing I am refering to. Ever heard of "Click and run" Click on a link on a webpage and it installs it for you, costs money, mine will do the same, but will be free. Thanks for unlimited bandwidth on multiple servers ;)

TheeMahn
Home of Ultimate Edition. Got a question? Please review the F.A.Q. Browse the How to section.

Main O/S: Builder of O/S Guess.
Mainboard: ASUS Hero VI (AM4)
CPU: AMD 1700X water cooled (Deepcool Captain Genome Cooling tower)
Ram: 16 GB GSkill Trident RGB Series Dual Channel DDR4 3200
Video: MSI RX470 8GB Gaming card.
Hard Disks: MASSIVE on the network.(10 Gigabit, 48 port, multiple servers)
Monitors: 4K Samsung 28", HannsG HH281, Various others
750 Watt modular PSU (Rosswell)
1100 Watt Amp & 4 X 600 Watt speakers

Servers in the basement.
User avatar
TheeMahn
Site Admin
 
Posts: 4199
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:02 am
Location: U.S.A.
Age: 47
Operating System: Ultimate Edition Developer



Re: "Having a problem with the Repo look no further..."

Postby smuggly » Sat Oct 18, 2008 1:13 am

Ive Got Update Problems Again;W: Failed to fetch http://repoubuntusoftware.info/./ubuntu ... a1_all.deb
404 Not Found......Are We Having Problems With The Repo Again?Ive Read News Forum Post Solved But,I Cant Get It.I Put The Test Repo In But It Didnt Solve Anything.I Also Disabled The Regular Repo Ultimate Edition In Synaptic.Still The Same.Anyone Have Any Info?Im Still Running 1.8X64UE
Thanks Smuggly
Ok I Downloaded & Installed Ubuntu Tweak With Deb Pkg Installer Then The Updates Finished,However Ive Got A Bunch In Update Mgr.Greyed Out And Its Still Saying Something About A Partial Upgrade? Someone Please HELP?
Gigabyte GA-MA78GM-S2H Phenom 9750X4 Quad,4Gigs G-Skill PC 1066 Ganged Mode
2 500Gb Hd Etc.Ultimate Edition 2.1 X64 ALC 889AHD Sound And Hybrid Xfire Graphics Ati 3200Hd,All Running Great On Ultimate Edition 2.1X_64!!Hauppauge pvr 150 television pci card
User avatar
smuggly
Moderator
 
Posts: 158
Joined: Sat Oct 20, 2007 3:20 pm
Location: Sun Valley Nevada USA
Age: 62
Operating System: Ultimate Edition 3.2 32 BIT

PreviousNext

Return to Archive

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron