Are you a spammer

Please note, that the first 3 posts you make, will need to be approved by a forum Administrator or Moderator before they are publicly viewable.
Each application to join this forum is checked at the Stop Forum Spam website. If the email or IP address appears there when checked, you will not be allowed to join this forum.
If you get past this check and post spam on this forum, your posts will be immediately deleted and your account inactivated.You will then be banned and your IP will be submitted to your ISP, notifying them of your spamming. So your spam links will only be seen for an hour or two at most. In other words, don't waste your time and ours.

This forum is for the use and enjoyment of the members and visitors looking to learn about and share information regarding the topics listed. It is not a free-for-all advertising venue. Your time would be better spent pursuing legitimate avenues of promoting your websites.

Moving Conky from top right to bottom left

The Ultimate Guide for the rest of us


Moving Conky from top right to bottom left

Postby Zaileion » Thu Sep 06, 2012 9:05 pm

I have 3 monitors in a triangle shape, with one on top in the middle of the two below, and for some reason the video card drivers thinks there is an area outside the left and right edge of the top monitor which is equally wide to the bottom two. Making a rectangle out of the 3 monitors instead of a (sort of) triangle shape. Anyway, I’ve figured out most of the workarounds, but when I try to edit the conky.rc file to switch from top right to bottom left (so Conky opens inside a viewable area) and later reboot my computer, the conky.rc file has been changed back to the default top right.
How do I stop this from happening and keep conky.rc set to bottom left?
Asus Rampage III Black Edition
Intel i7 Extreem X990
Corsair Dominator GT 12 GB RAM
LSI MEGARaid Controller 9271
2 Samsung 840 Pro SSD (RAID0)
ATI Radeon HD 6990
SoundBlaster X-FI Platinum Pro
Corsair 1200W Power Supply
Corsair Water Cooled CPU
Ultimate Edition 3.5.2 (LTS) / Windows 7 Ultimate
User avatar
Zaileion
U.E. Pro
U.E. Pro
 
Posts: 110
Joined: Sat Dec 10, 2011 11:59 pm
Location: Berlin, NJ, USA
Age: 40
Operating System: Ultimate Edition 3.2 64 BIT



Re: Moving Conky from top right to bottom left

Postby Zaileion » Sat Sep 29, 2012 11:42 am

Every reboot I have to go into the conky.rc file and hash out the location option for "top right", and remove the hash from bottom left. Can anyone advice how i make this change permanent?
Asus Rampage III Black Edition
Intel i7 Extreem X990
Corsair Dominator GT 12 GB RAM
LSI MEGARaid Controller 9271
2 Samsung 840 Pro SSD (RAID0)
ATI Radeon HD 6990
SoundBlaster X-FI Platinum Pro
Corsair 1200W Power Supply
Corsair Water Cooled CPU
Ultimate Edition 3.5.2 (LTS) / Windows 7 Ultimate
User avatar
Zaileion
U.E. Pro
U.E. Pro
 
Posts: 110
Joined: Sat Dec 10, 2011 11:59 pm
Location: Berlin, NJ, USA
Age: 40
Operating System: Ultimate Edition 3.2 64 BIT



Re: Moving Conky from top right to bottom left

Postby ninhalo5 » Sat Sep 29, 2012 7:35 pm

Here's a few things I can think of that might be causing the issue. 1. Are you using more than the cocky.rc to run conky, such as a weather script, a startup script, or something else that might cause separate conky windows. If so there could be a 2nd RC hidden elsewhere hat one o the scripts keeps locating. ( this ha happened to me in the past)
2. Are you modifying the RC in gedit under root?


You might also want to try saving actual coordinates , instead of these location options. It'll take some trial and error to find the right location but it'll be set exactly where you want it.
LapTop:
Processor*
AMD Turion™ 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-60
Operating System*
ULTIMATE EDITION 2.9 x64
Genuine Windows Vista® Home Premium (32-bit)
Graphics Engine*
ATI® Radeon™ X1200
Graphics Memory*
128MB-319MB dynamically allocated shared graphics memory
Memory*
2GB PC5300 DDR2 667MHz SDRAM
Hard Drive*
200GB HDD (4200rpm)
Optical Drive*
DVD-SuperMulti (+/-R double layer) with Labelflash™ drive
Display Size*
15.4" widescreen
Display Type*
WXGA with TruBrite® Technology
Display Resolution*
1280x800, Supports 720p content
Communication
Webcam and microphone built into LCD bezel
Wireless LAN*
Atheros® Wireless LAN (802.11b/g)
User avatar
ninhalo5
U.E. Graduate
U.E. Graduate
 
Posts: 55
Joined: Tue Oct 20, 2009 11:08 am
Age: 45
Operating System: Ultimate Edition 3.1 32 BIT


Return to Newbie's Corner

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron