Plugin Unchecks Itself



Plugin Unchecks Itself

Postby lisalover1 » Tue Jun 03, 2008 5:35 pm

I saw that many other people had this problem, but I never found an answer. After installing the unsupported compiz plugins, when I try to activate one, after checking it's box, it unchecks after about 1 second. WHat's wrong with it?
lisalover1
U.E. Newbie
U.E. Newbie
 
Posts: 11
Joined: Wed May 28, 2008 5:06 pm
Operating System: Ultimate Edition 3.1 64 BIT



Re: Plugin Unchecks Itself

Postby Zero Prime » Tue Jun 03, 2008 5:47 pm

I haven't found a fix for this yet, but a good work around is to use the Fusion Icon. Just go to Applications/System Tools/Compiz Fusion Icon. It will show up by you clock as an icon. Right click on it and click on settings manager. The plugins should work this way when you check the boxes. To get the icon to come up automatically from boot just go to System/preferences/sessions. Click on add. Under Name put something like Fusion. Under command enter
Code: Select all
fusion-icon
. You also have better control over Emerald this way.
Badges? We don't need no stinking badges!
Windows 7 64bit / Ultimate Edition 2.5
AMD Phenom 945 3.0Ghz Quad core
Foxconn A7GM-S AM2+/AM2 AMD 780G HDMI
HIS ATI 4670 1Gig
6GB DDR2 SDRAM DDR2 800
Seagate 250gig HD
Thermaltake Xaser V case
User avatar
Zero Prime
U.E. Master
U.E. Master
 
Posts: 585
Joined: Wed Oct 17, 2007 2:12 pm
Location: Sumter, SC
Age: 42
Operating System: Ultimate Edition 3.2 64 BIT



Re: Plugin Unchecks Itself

Postby lisalover1 » Tue Jun 03, 2008 8:16 pm

Thank you! It works great, now. I have another question: Is there a way to zoom in and out when rotating the cube? [Moving the "camera" back while rotating]
lisalover1
U.E. Newbie
U.E. Newbie
 
Posts: 11
Joined: Wed May 28, 2008 5:06 pm
Operating System: Ultimate Edition 3.1 64 BIT



Re: Plugin Unchecks Itself

Postby SaddleTramp » Tue Jun 03, 2008 11:06 pm

lisalover1 wrote:Thank you! It works great, now. I have another question: Is there a way to zoom in and out when rotating the cube? [Moving the "camera" back while rotating]

Hi Lisa...open 'Settings Manager' from Fusion-Icon
Click on 'Rotate Cube'
Screenshot-CompizConfig Settings Manager-1.png
Click on Rotate Cube

Adjust 'Zoom' at bottom
Screenshot-CompizConfig Settings Manager.png
Adjust Zoom

Please let us know if this works for you :)
3 Rules: 1. Research; 2. Read; 3. Repeat 1 & 2
HP Pavilion a1700n; Asus A8M2N-LA; AMD Athlon X2 3800+ 2GHz; 2GB DDR2 PC2-5300 Mem; nForce 430 Chipset
GeForce GT220 1gb PCIE16
Sound Blaster Audigy2
Samsung 250GB SATA, WD 320GB SATA, WD 500GB 'GREEN' SATA
TSST DVDRW 16X DL; ASUS DRW-2014S1 DVDRW/DL 20X
Ultimate Edition 2.4 x64
Image
User avatar
SaddleTramp
U.E. God
U.E. God
 
Posts: 1251
Joined: Sun Mar 30, 2008 11:00 pm
Location: NC, US
Age: 62
Operating System: Ultimate Edition 3.2 64 BIT



Re: Plugin Unchecks Itself

Postby lisalover1 » Wed Jun 04, 2008 6:37 am

Thank you very much. It works great. :D
lisalover1
U.E. Newbie
U.E. Newbie
 
Posts: 11
Joined: Wed May 28, 2008 5:06 pm
Operating System: Ultimate Edition 3.1 64 BIT



Re: Plugin Unchecks Itself

Postby SaddleTramp » Wed Jun 04, 2008 7:51 am

lisalover1 wrote:Thank you very much. It works great. :D

You're quite welcome :) Let us know anytime if there's anything else we can help you with 8-)
3 Rules: 1. Research; 2. Read; 3. Repeat 1 & 2
HP Pavilion a1700n; Asus A8M2N-LA; AMD Athlon X2 3800+ 2GHz; 2GB DDR2 PC2-5300 Mem; nForce 430 Chipset
GeForce GT220 1gb PCIE16
Sound Blaster Audigy2
Samsung 250GB SATA, WD 320GB SATA, WD 500GB 'GREEN' SATA
TSST DVDRW 16X DL; ASUS DRW-2014S1 DVDRW/DL 20X
Ultimate Edition 2.4 x64
Image
User avatar
SaddleTramp
U.E. God
U.E. God
 
Posts: 1251
Joined: Sun Mar 30, 2008 11:00 pm
Location: NC, US
Age: 62
Operating System: Ultimate Edition 3.2 64 BIT



Re: Plugin Unchecks Itself

Postby painterh » Sat Jul 05, 2008 10:14 pm

Hey there;
It seems I have developed a similar issue. This is strange. When I go to System, preferences, appearance, visual effects tab and check "Extra", (which is what needs to be checked for advanced desktop effect to be activated) the button stays selected and I close the window. Now however, when I go into advanced desktop effects (Whether its from compiz-fusion icon/settings manager or system preferences), I can activate desktop cube and rotate cube (and they work) but all other plugins select for a few seconds and then unselect themselves. I have been all over the map today trying to find source of problem and am at loggerheads. I would appreciate any input.
Thanks in advance
There are 3 things that happen when you start getting old. The first is your memory starts to go and I can't remember the other 2. Wait! What was I talking about?

My system:
Asus A8n-sli Deluxe MB
Opteron 170 OC'd to 2.8ghz
1 gig ram
2 160 gig Seagate sata 7200 Barracuda drives
Writemaster Dvd burner with lightscribe
Nvidia 7600GS graphics card
Dual boot; Ultimate 1.8 x64 (95% time) & Win XP Home (only for college course work)
User avatar
painterh
U.E. Graduate
U.E. Graduate
 
Posts: 92
Joined: Sun Oct 21, 2007 11:54 am
Location: Pasco, WA US
Age: 66
Operating System: Ultimate Edition 3.0 Lite



Re: Plugin Unchecks Itself

Postby Joker » Sat Jul 12, 2008 9:27 pm

o yea i have the same problem :(
q9550
XFX nForce 780i SLI
BFG GeForce GTX 260 OC MAXCORE 55
4x 2gb 800mhz DDR2
Image
Image
User avatar
Joker
U.E. Graduate
U.E. Graduate
 
Posts: 75
Joined: Sat May 10, 2008 10:05 am
Location: New York City
Age: 27
Operating System: Ultimate Edition 3.2 32 BIT


Return to Compiz Fusion and Beryl

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron