General Error for 3 weeks-site down

News & Events etc. will be posted here.


Re: General Error for 3 weeks-site down

Postby pch.shot » Fri Sep 28, 2012 1:20 am

I can get a hold of Amir if you like. Just pm me. Hopefully Mr. Snoop Dog Dog won't mind!
Systems Windows XP Pro 32 bit & various Linux in Virtual Box and VMWare Player
Intel i7 2600K cpu with built in Intel 3000 video
1 OCZ Vertex 3 120 gig ssd(System)
1 Western Digital 2 Terabyte Green internal hard drive(Storage)
Kingston ddr3 1333 ram(4 gig)
MSI Z68A-GD80(G3)mobo w/hdmi video and optical audio
Realtek HD audio
Realtek lan
1 LG sata optical drive
Antec Sonata IV case/620 watt psu
50 inch LG plasma tv/monitor
Sony surround sound amp
Axiom speakers
optical sound
User avatar
pch.shot
U.E. God
U.E. God
 
Posts: 3685
Joined: Sat Feb 02, 2008 12:28 pm
Location: Chippawa, Canada
Age: 64
Operating System: Microsoft Windows



Re: General Error for 3 weeks-site down

Postby swarfendor437 » Sat Sep 29, 2012 4:35 am

Blackwolf wrote:
swarfendor437 wrote:Hi gang, Sorry if I should have started a separate thread, but just tried Blackwolf's link to ultimateeditionoz.com and get this error message:

21.png


http://www.ultimateeditionoz.com/forum

Use that link....email was sent to all users.

If you cannot access the Oz site, it is because we removed the forums ssl certificate as it clashed with Cloudfare.

With the ZA Block Anti Hack Application we have installed here, the site is far more secure than most, so if you don't see that familiar padlock in the address bar, don't panic.

If you find you keep getting an error trying to access the site, simply remove the s from the https part of the url in the address bar of your browser.

Apologies for any inconvenience and rest assured, your privacy and security whilst on the site is paramount.
Take the s out...copy the url without the s to another tab....paste. Press enter.


Hi Blackwolf, just logged in to ultimateeditionoz.com, login was successful but when I went to check my posts I got a 'Cloudflare' error message asking if I wanted to go to a 'live version' of the site. Came here, followed your link and get the same message! I did a clear out of my PM's on this (ultimateedition.info/forum) - It says I have 12 messages and 4 new ones - there seemed to be a lot of 'hate mail' on another user - sorry to see!
So I thought I would have a clean out but still after logging in today still showing 12 messages in inbox in left panel and that I have 4 new messages - which aren't there - is there an issue with PM's?
http://www.ultimateeditionoz.com (coolest site on the planet ... after this one!)
http://www.zorin-os.com (my other OS)
http://trisquel.info
http://www.jamendo.com (for Creative Commons Licensed Music - legal and free to download - largest in the world)
User avatar
swarfendor437
U.E. Knowledgable
U.E. Knowledgable
 
Posts: 33
Joined: Wed May 07, 2008 5:58 pm
Location: UK
Operating System: Other Linux



Re: General Error for 3 weeks-site down

Postby swarfendor437 » Sat Sep 29, 2012 1:39 pm

Hi Blackwolf, Just to update you, now that I am sat at a Linux box I can get on the site without issue - and thanks for the headsup on the PM front - appreciate all the team behind Ultimate Edition are doing!

I was using Opera (12.02 32-bit) in XP earlier for clarity. I had deleted all cookies as I had some internet connection issues also prior to logging in on ultimateeditionoz.com
http://www.ultimateeditionoz.com (coolest site on the planet ... after this one!)
http://www.zorin-os.com (my other OS)
http://trisquel.info
http://www.jamendo.com (for Creative Commons Licensed Music - legal and free to download - largest in the world)
User avatar
swarfendor437
U.E. Knowledgable
U.E. Knowledgable
 
Posts: 33
Joined: Wed May 07, 2008 5:58 pm
Location: UK
Operating System: Other Linux

Previous

Return to News and Events

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest