Are you a spammer

Please note, that the first 3 posts you make, will need to be approved by a forum Administrator or Moderator before they are publicly viewable.
Each application to join this forum is checked at the Stop Forum Spam website. If the email or IP address appears there when checked, you will not be allowed to join this forum.
If you get past this check and post spam on this forum, your posts will be immediately deleted and your account inactivated.You will then be banned and your IP will be submitted to your ISP, notifying them of your spamming. So your spam links will only be seen for an hour or two at most. In other words, don't waste your time and ours.

This forum is for the use and enjoyment of the members and visitors looking to learn about and share information regarding the topics listed. It is not a free-for-all advertising venue. Your time would be better spent pursuing legitimate avenues of promoting your websites.

Ubuntu 15.10

Help and support for Ultimate Edition 4.6


Ubuntu 15.10

Postby barney » Tue Dec 22, 2015 7:41 pm

Hi all,

Sorry for putting this post in Ultimate Edition 4.6 but there is no 4.9 yet and this problem seems to be a 15.10 issue that I'm having. At this moment I'm running Ultimate Edition 4.9 (nice work by the way) In every Ubuntu 15.10 version that I have used I keep getting 12% cpu load which is running my first core at 100% all the time, the program is kworker, which is something do do with the kernel I think? Anyway I have no idea if this is bad for the pc or what but I have not been able to find a fix. I did however update the kernel to 4.3.3 which did fix it kworker but left me without internet access.

Can any one help me with this?

Thank you.
ASRock Fatal1ty Z170-Gaming K6+ Motherboard, Core i7 6700k,
16GB 2400DDR4 RAM, GTX970, 240GBSSD, 120SSD, plus 3 other HDDs
H105 CPU cooler. EVGA 750G2 power supply.
OS?
barney
U.E. Knowledgable
U.E. Knowledgable
 
Posts: 46
Joined: Mon Apr 06, 2015 1:48 am
Operating System: Other Linux



Re: Ubuntu 15.10

Postby barney » Wed Dec 23, 2015 3:58 am

Here is some of the output from perf.
Attachments
terminal1.png
ASRock Fatal1ty Z170-Gaming K6+ Motherboard, Core i7 6700k,
16GB 2400DDR4 RAM, GTX970, 240GBSSD, 120SSD, plus 3 other HDDs
H105 CPU cooler. EVGA 750G2 power supply.
OS?
barney
U.E. Knowledgable
U.E. Knowledgable
 
Posts: 46
Joined: Mon Apr 06, 2015 1:48 am
Operating System: Other Linux


Return to Ultimate Edition 4.6

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron