Are you a spammer

Please note, that the first 3 posts you make, will need to be approved by a forum Administrator or Moderator before they are publicly viewable.
Each application to join this forum is checked at the Stop Forum Spam website. If the email or IP address appears there when checked, you will not be allowed to join this forum.
If you get past this check and post spam on this forum, your posts will be immediately deleted and your account inactivated.You will then be banned and your IP will be submitted to your ISP, notifying them of your spamming. So your spam links will only be seen for an hour or two at most. In other words, don't waste your time and ours.

This forum is for the use and enjoyment of the members and visitors looking to learn about and share information regarding the topics listed. It is not a free-for-all advertising venue. Your time would be better spent pursuing legitimate avenues of promoting your websites.

Ultimate Edition Software Center

Help & Support for Ultimate Gamers Edition.


Ultimate Edition Software Center

Postby Dusty » Wed Mar 30, 2016 5:51 pm

I need help. I installed ULTIMATE EDITION GAMERS 4.6 64X the other night. So far I love it except I cannot get the software center under Administration to work. I have searched this forum as well as google. Seems like many users have this problem, but so far I cannot find a solution. Can anyone tell me how to get it to work?
Thank you
Dusty
Windows 10 Pro 64-bit
CPU
Intel Core i7 4510U @ 2.00GHz 42 °C
Haswell ULT 22nm Technology
RAM
8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28)
Motherboard
ASUSTeK COMPUTER INC. Q551LN (SOCKET 0) 45 °C
Graphics
Manufacturer NVIDIA
Model GeForce 840M
Device ID 10DE-1341
Revision A3
Subvendor ASUStek Computer Inc (1043)
Current Performance Level Level 1
Current GPU Clock 405 MHz
Current Memory Clock 405 MHz
Current Shader Clock 405 MHz
Voltage 0.775 V
Bus Interface PCI Express x4
Temperature 43 °C
Driver version 10.18.13.5384
BIOS Version 82.08.14.00.5e
Physical Memory 2047 MB
Virtual Memory 2048 MB
2047MB NVIDIA GeForce 840M (ASUStek Computer Inc) 41 °C
ForceWare version: 353.84
SLI Disabled
Storage
931GB Western Digital WDC WD10S12X-55JTET0 (SATA) SSHD 38 °C
User avatar
Dusty
U.E. Newbie
U.E. Newbie
 
Posts: 13
Joined: Wed Sep 16, 2009 10:25 pm
Operating System: Ultimate Edition 3.1 64 BIT



Re: Ultimate Edition Software Center

Postby chris47 » Wed Mar 30, 2016 7:30 pm

I believe that bug is on Ubuntu's end not Ultimate Edition... I had that issue as well... Try sudo apt-get update && sudo apt-get install... I believe that is the correct commands..
MB-ASUS Sabertooth FX 990 Rev 2.0
CPU- AMD FX 6200 X6 3.8Ghz Black Edition
RAM- 8Gig 2x4 Corsair XMS 3 1600 C9
Video-ASUS Nvidia GTX 550ti Fermi
HD Segate 2T 7400RPm
HD- WD Raptor 10,000 RPm 150Gig
Monitor-Asus 23.6
PSU- Antec Earth Watts 650
User avatar
chris47
U.E. College Professor
U.E. College Professor
 
Posts: 214
Joined: Thu Sep 06, 2012 8:30 pm
Location: Texas USA
Age: 52
Operating System: Ultimate Edition 3.3 64 BIT


Return to Ultimate Gamers Edition

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest